Oracle
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    bro..nak beli refererx melalui link bro. ada rebet ke? saya ada add bro kat YM but bro belum add saya..consxavier99
    Offline
    nak tanya la..aku dah pakai dah referrerX tu cuma masih blur lagi tentang cara penggunaannya tu..

    dalam software tu memang ada guide..tapi tak bape paham dan nampak apa yang dikatakan tu..

    kalau dapat guide saya atau mungkin ada source bergambar/video cara nak guna software tu..apa guna beli software sampai ratus2 tapi taktau nak pakai kan?

    :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top