optom77
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam...apa kabo bro?
    bro dah lama ke dlm dunia IM ebay nie?

    blh bro bg sedikit rahsia tntg ebay nie?
    brg2 apa yg sesuai untuk jual di ebay ye?
    jasa baik bro sgt diharapkan...
    bro...
    sy nak mintal tolong skit.. sy ada buyer tanya tracking number(TN). saya dah cakap xder. tapi dia still email mintak TN. macam mana nak terangkan lebih detail yg drop shipper guna penghantaran biasa tu sebab xder TN. tolong bro..thanks.
    salam bro Optom...bz ke?
    sy ni newbie dlm biz ebay ni...
    nk menuntut sket ilmu la ngan bro ...
    tu pun lau bro sudi nk bg tunjuk ajar...
    hai..blh tau tools free yg bro zacky reveal tue..x smpt nak pi gathering la..
    ape pun..thanks
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top