Recent content by nyra

  1. N

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Betul.. lepas tu dah tak payah nak pakai resit- resit dah.. dah boleh kurangkan penggunaan kertas.
  2. N

    Cadangan pasaran makanan kecil-kecilan

    Ada la awak.. apps setel.. install laaa. tak payah nak beratur dah.. bayar melalui aplikasi tu je.. ni tengah musim covid19 ni takde la risau nk p kaunter org ramai.. lepas pam teros basoh tangan dulu.
  3. N

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Kalau takde staf dkat situ korang still la kena turun cuma beza dia takde la nak beratur panjang dekat kaunter. Semua melalui aplikasi tu jer. Keselamatan pon terjamin.. takde la yg bawak anak tu risau tinggal ank dlm kereta.. skrg kan kes culik pon banyak.
  4. N

    Kedai Bakeri Muslim Di Pantai Dalam KL

    Rugi la kalau takde cas cod.. kadang untung niaga bukan banyak mana.. Kadang kena fikir jugak diri sendiri. Ingat isi minyak kereta pakai air ke. Seller kena tegas sikit bab2 cas cod nii. Mana seller tu korang install la aplikasi Setel.. kot tengah kejar masa takde la nak beratur panjang dekat...
  5. N

    Kereta child lock

    Aplikasi apa tu.. macam e-wallet ke?
  6. N

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    u tak perlu nak berator panjang dekat kaunter sbb melalui setel ja utk pembayaran semua tu.. kalau e-wallet u still kena berator dekat kaunter.. kalau setel tak payah berator dah.
  7. N

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    Alaaa.. jangan risau dah u install je app setel dekat phone. takde la nak queue dkat kaunter lagi tau.. bayar melalui apps jer.
  8. N

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    jangan risau dah.. app setel kan dah ada u.. download je app tu.. takde fikir nak beratur panjang dekat kaunter.. kan dah setel.
  9. N

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    yes, just click je korang.. Lepas tu nak semak point pon senang dalam tu je takde risau kalau kad mesra tu hilang ke tertinggal ke. Lagi satu nak semak perbelanjaan utk minyak transport setiap bulan senang. semua ada dalam tu.
  10. N

    Realiti orang dah bekerja

    Hah.. apps yg mcm ni la yang saya dari hari tu tanya kawan-kawan. Semua tercengang tak tau apa benda apps ni.. Setel apps ni rasanya dah setahun lebih dah ada nii. Bagus la kalau ada apps mcm ni lagi-lagi utk org mcm saya ni. Malas nak masuk dalam semata nak bayar duit minyak.
  11. N

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    Banyak kebaikan yang akan kita dapat bila TM memilih untuk buat stand alone ni. Telco lain lebih memilih untuk non stand alone je sebab murah nak implement.. just upgrade 4G yg sedia ada.
  12. N

    kelebihan 5G stand alone

    Boleh jadi jugak.. mana tau servis 5G network TM ni lagi membantu kita.. Tkde la line sangkot2 dah.
  13. N

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    Telco lain banyak fokus pada 4G non stand alone.. hanya TM je yg pilih nak buat 5G stand alone ni.. saya tak rasa sama.. mesti nanti akan ada juga perbezaannya.. sebab 5G stand alone lagi banyak ability dia.
  14. N

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    Kalau focus dekat 4G je bila kita nak rasa teknologi yg mcm negara luar rasa..
  15. N

    Teknologi Stand alone 5G pertama di Malaysia?

    Haah awak.. Tm dah buat trial 5G network ni dekat beberapa kawasan... Bukan senang nak buat semua tu.. ada peringkat dia.. Kalau main terjah je buat nanti tak boleh bagi perkhidmatan yg bagos pulak kan.
Top