nuwa
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Peluang Di depan mata anda..!!!

    Sudahkah anda join OneX?
    Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
    siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
    Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
    Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
    Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
    Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

    Daftar Sekarang !!
    http://www.onex.me/annarona

    Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

    SELAMAT HARI RAYA

    Yang Ikhlas,
    ANNARONA
    Offline
    Salam sejahtera,

    Maaf menganggu saudara. Buat pengetahuan saudara, sehingga hari ini pertandingan affiliate Rahsia Kedai T-Shirt Online hanya di menangi oleh Suhaimi Ismail (17 Sales) dan Kasimo Uloi (1 Sales). Jesteru saya bercadang untuk menutup jualan produk ini pada 20 Mac 2011.

    Jika saudara mempunyai sebarang bantahan, sila maklumkan kepada saya sebelum 20 Mac 2011 ini.
    Komisyen Affiliate akan dibayar pada 1 - 3 April ini seperti yang dimaklumkan dalam syarat-syarat affiliate. Terima Kasih.

    Regards,
    Zainol Rashid
    Offline
    PERLANCARAN "TEKNIK JANAWANG DENGAN GAJI KEDUA".Jadilah yang terawal mengetahuinya
    Offline
    Bro, saya dah beli sumber produk ebay dah through your link.. dah PM bro tapi tak reply² pun... dapat tak rebat ni?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top