Recent content by nurulnadia.ahmad

  1. nurulnadia.ahmad

    Rumah di taman pinggiran putra untuk dijual

    Lot rumah banglo untuk dijual, berdekatan dengan pasar borong selangor, jaya jusco and coming soon Giant. Near with alamanda putrajaya, mines , puchong area and cyberjaya. Price 320k ( nego ) , tanah luas contact me if interested : 019-2121976
  2. nurulnadia.ahmad

    MLM @ Piramid... Setakat mana dapat bertahan

    aku dah tak percaya 100% MLM .. DAH RUGI DEKAT RM13,000. Recommended by friends at the last tak jalan habis camtuh jek ..."fast track dxn di sudan " bunyi cam best . Habis tuh nak perangkap aku lagik DCL ...Macam2 alasan kalau aku tanya pasal duit , aku pikir kalau niat dia baik untuk aku dengan...
  3. nurulnadia.ahmad

    Pembeli aku kedekut bagi +ve feedback!

    malas nak menaip panjang2 agaknya.... atau takde mood ...atau give some special prize who can give the most valuable comment for you..ahaks
  4. nurulnadia.ahmad

    Baru dilancarkan..cube tgk!

    good start bro!! joomla fan...have room for improvement .... i will lunch my online shop called kuih raya online targeted arround the world customer heh...maybe next month or next years heehh
  5. nurulnadia.ahmad

    Al-fatihah buat anak Uzair

    innalillah wainna illa hirrajiun
  6. nurulnadia.ahmad

    E-Commerce Jual product through online

    Sesiapa yang dah mulakan perniagaan di internet dengan menjual product menggunakan wordpress sebagai ecommence + eshop + prestashop...mana lebih menarik...bagi idea skit
  7. nurulnadia.ahmad

    akum bro, tolong up server host commando tuh secepat mungkin, saya dah tak sabar nak upload...

    akum bro, tolong up server host commando tuh secepat mungkin, saya dah tak sabar nak upload fail dan buat promosi ... ..tolong bagi servis terbaik bro saya membeli anda menjual... satu lagi saya nak tahu kaedah nak tukar nama domain name saya ker web hosting host commando tuan ...bagi...
  8. nurulnadia.ahmad

    Hanya untuk orang malas sahaja!!! Saya pun malas masih boleh jana wang Internet

    akum,,, saya tak malas tapi rasa terpanggil untuk bersama-sama menjadi jutawan bersama jutawan internet yang lain dengan menggunakan kaedah affiliate marketing atau IM .....yang paling berkesan sekarang adalah click bank nak tau lebih lanjut boleh buat pilihan dibawah
  9. nurulnadia.ahmad

    Pengumuman affiliate soyadiy.com

    Akum,, saya rasa soya nih dah common sense ,, ramai tau buat soya sedap dan ini menimbulkan kesukaran mencari pelanggan dan pasaran. .... others bisnes??? can try below
  10. nurulnadia.ahmad

    Kedai Terbaru Online Topup Tergempak!!

    Salam semua, belum cukup gempak lagi, cuba kat link signature aku tuh lagik gempak kalau buat betul... pasti berbaloi!!!
  11. nurulnadia.ahmad

    Kenapa masih banyak yang gagal buat duit di internet???

    Salam semua, Aku rasa sebab 1. Ilmu tak cukup kuat dari segi pengetahuan berkaitan dengan webmaster 2. kurang beryakinan untuk berjaya 3. Idea pemasaran internet hancur ( tadak langsung ) 4. terlalu ghairah utk mendapat wang lebih di internet secara online ... 5. kurang sabar ...ini...
Top