Recent content by Nur Liyana

  1. Nur Liyana

    Teknologi Facebook Dating Dilancarkan Di Colombia Untuk Memudahkan Pengguna Bertemu Jodoh

    betul2...kena bijak guna kan dating app tu utk dpt jodoh yg baik...sy tak suggestkan korang pki dating app mcm Tinder, MalaysianCupid, Sweet Ring atau Badoo… Semua ni takda function tk ramai user yg guna
  2. Nur Liyana

    Keluar dating dgn dato'

    Tinder tu bosan la...Banyak orang guna dp palsu...lbh baik download ********* dan try it out...
  3. Nur Liyana

    Keluar dating dgn dato'

    Signing up for *********.com adalah free punya...U blh start chatting dgn Sugar Daddies, Sugar Mommies and Sugar Babies yg u nak lepas sign up...
  4. Nur Liyana

    Buku masakan hologram

    dgr tu 5G byk benefit, harap2 la 5G ni dpt mempermudahkan penggunya dlm bidang masakan jugak
  5. Nur Liyana

    Buku masakan hologram

    Mungkin teknologi 5G dpt bantu, kan skrg ni TM dh buat 5G stand alone? rasanya 5G ni dpt bantu utk hasilkan buku masakan hologram
  6. Nur Liyana

    Teknologi Smart Retail Analytics

    Smart Retail Anaytics blh memudahkan pelancongan pintar dan deliver business success...
  7. Nur Liyana

    Buku masakan hologram

    cool sgt kalau ada buku masakan hologram...kita org blh kuasai teknik memasak lauk pauk tu dgn lbh baik dan mahir...
  8. Nur Liyana

    Tips tanaman bebeas serangga perosak

    rasanya blh cuba pki smart drone pertanian yg blh monitor keadaan tanaman...
  9. Nur Liyana

    cara detect influenza

    ya betul...korang pernah dengar tak robot jururawat kat hospital? robot jururawat blh tolong patient buat scan...
  10. Nur Liyana

    cara detect influenza

    blh pki teknologi mcm network 5G utk lajukan pengeluaran dignosis penyakit virus influenza A...
  11. Nur Liyana

    Dalam Negara 5G stand alone pertama di Malaysia

    TM 5G standalone ada byk advantages mcm kelajuan internet yg cepat dan efisien...Walaupun kos utk buat 5G ni mahal, tapi ia blh manfaatkan semua org nanti...
  12. Nur Liyana

    Ubi Kucai

    Skrg ni teknologi pertanian dah semakin berkembang...rasanya teknologi 5G blh bantu dlm penanaman kucai...
  13. Nur Liyana

    teknologi medikal 2020

    Mampu jer...teknologi 5G ni akan byk bantu dlm bidang perubatan spt generate results pesakit dgn cepat...
  14. Nur Liyana

    cctv diwajibkan di setiap rumah?

    I pun hairan kenapa mereka masih bazir kan masa kat Network 4G...mereka patutlah start buat network 5G dgn kerjasama dgn TM utk penuhi keperluan Internet org ramai...
Top