Recent content by ns2network

  1. ns2network

    Converrt psd to html-URGENT

    mudah je cara dia..guna slice tools ...pastu save via html
  2. ns2network

    Ada sesiapa tak kat sini yang pernah beli barangan dari China/Alibaba.com ?

    saya pernah order barang dr alibaba dan aliexpress..semua barang tu akan dihantar hingga ke pintu rumah.urusan kastam kita tak campur.semua akan dibereskan oleh kurier...
  3. ns2network

    kenali pencuri MAYBANK AKAUN anda....

    saya ada pengalaman pahit..email tu biasa dapat..yg amat menyedihkan laman web sy pun penah jadi mangsa SPAM dan Pishing..kot mane ntah depan boleh jjadikan laman web www.jutaones.com dijadikan link pishing...depa hacks.. agak2 dia org ni kot..sebab dia slalu buat kacau ...
  4. ns2network

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    kena berhati2..modus operandinya mungkin sama..
  5. ns2network

    sepaku dah okay?

    cuba bayangkan..saya daftar lebih 10 buah laman web kat sepakuhosting..semuanya biz online ..kalau beginilah keadaannya-sentiasa down,hari ni dah masuk 4 hari--biz yg sy buat mmg kantoi...mungkin ini sebab yg kukuh utk sy cabut lari....kpd pihak pengurusan sepakuhosting..sila ambil perhatian...
  6. ns2network

    Nak tengok banner yg korang design...

    mmg canggih lah banner2 yg diketengahkan..apa software yg terbaik nak buat banner mcm basicCx buat?.. Tq
  7. ns2network

    Bagaimana Nak Promosi Website Baru?

    saya pernah habis RM150 seminggu utk buat promosi..haha..tapi berbaloi pelaburan tu..
  8. ns2network

    Program Score A Tengah Meletup ?

    program ni dah lama..sy pun pernah buat dulu..lebih kpd MLM -education..sekarang ni dah tak aktif..payah nak dapat prospek krn prospek mesti boleh acces internet..mesti ada internet kat umah ... program memang baik..tp mcm tu.lah..
  9. ns2network

    Kad prepaid murah ada tak????

    sy dah lama buat eload.setahun lebih dah join..sebut pasal DHQDYNA ent mmg saya join bawah dia...saya adalah websmaster www.jutaones.com/admin Alhamdulillahsetakat ni tiada masalah..
  10. ns2network

    kat mana boleh dapat mlm auto downline script?

    saya dah beli script dr penjual klikabadi....baru nak godek2... http://www.klikabadi.com/?id=jutaones
  11. ns2network

    FREE:Perkongsian Script Secara Percuma

    skrip yang ada kat situ ada yg berbayar..antaranya skrip klikabadi.com.. http://www.klikabadi.com oklah..sy hanya ingin ingat memperingati...sy ada beli skrip tu..
  12. ns2network

    Siapa ada akaun Liberty Reserve..aya nak beli kredit

    salam semua, siapa ada akaun Liberty Reserve ...sy nak beli kredit..
  13. ns2network

    Apa dah nak jadi dgn org melayu ni....citsss

    manusia dah jauh dari panduan al-quran dan Hadis..itu adalah penyebabnya..
  14. ns2network

    direct download link

    upload terus file tadi dalam hosting yg ayed punya..lepas tu talakan file tadi.. cth: http://www.domainanda.com/filedownload/isifile.pdf sy cadangkan supaya zipkan file PDF tu..utk elak masalah kpd pendowload yg mungkin connecting internet slow...
Top