Recent content by nqfaq

  1. nqfaq

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    memang dlm panduan tu takde tapi saje nak mintak pandangan TT. Terima kasih dgn jawapan yg panjang lebar. Buat masa ni saya tgh tune balik mana-mana blog yg ada problem dari segi traffic dan lepas tu start balik marketing. Adsense tak macam dulu lagi, kalau dulu bila dah ada earning dia akan...
  2. nqfaq

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    lama tak jenguk WC, teramat sibuk , cuma adsense terlampau merundum, harap kalau TT masih ingat lagi saya antara org terawal beli ebook, cuma tak sempat2 practice, sbb ada beberapa blog/web saya kena karate dek panda. Kalau ada update dlm ebook tu boleh le maklum kat saya. Ingat awal tahun depan...
  3. nqfaq

    Buku Blog+Google Adsense = DUIT

    compom saya nak pi cari n beli, sebagai tanda terima kasih saya pada rajaadsense.... jasa mu hanya tuhan saja yg dapat membalas. http://rajaadsense.com/ & http://janawangadsense.com/ ==> simply the best
  4. nqfaq

    Program Google Adsense

    mula2 nak ucap t/ksih kat rajaadsense, sbb rajaadsense la pencetus minda say autk bergiat dlm adsense dari 2006/2007 lagi, cuma tak pernah berjumpa , kalau tak, nak belanja mkn for sure....:D nuffnang vs adsense, pd saya kalau traffic datang dari malaysia letak nufnang kalau dari luar...
  5. nqfaq

    Servis Setup Artikel Direktori Guna Wordpress

    sama la macam aku tgh merana, beli web tu .... huhu
  6. nqfaq

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    aku masih lagi cuba dan mencuba , walaupun kadang2 tu ada jugak seller yg jual produk macam hampeh [jual web 2 bulan dah down- mcm haram..], tapi ebook bro share ni mantop, larat tak larat jer nak layan....
  7. nqfaq

    Program Google Adsense

    setiap bulan or sepanjang 2 thn?...mantapppp
  8. nqfaq

    Adsense Domain senang kena Haram!!!!

    AFD masa dulu2 samapai la ni tak jadi2 , kenapa daaa....
  9. nqfaq

    Program Google Adsense

    saya hadapi benda yg sama thn lepas, Alhamdulillah adsense acc masih ok. Nasihat saya kalau dah dpt USD1k tu , pergi la ke WP dan domain sendiri, cuba baca blogger help, berapa ramai lagi mangsa.... kalau adsense income lebih dari 5 ratus , kena review dek google, itu bukan sahaja kena google...
  10. nqfaq

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    aku masih dlm mem practice kan ebook ni, tapi buat masa ni takde hasil lagi.... any progress aku update
  11. nqfaq

    jgn anda menjadi magsa ditipu dgn adsense

    "jgn anda menjadi magsa ditipu dgn adsense " macam salah tajuk jer, "jgn ditipu dgn screen shot pendapatan adsense"
  12. nqfaq

    Adsense dan Broadband

    Pada saya google yg berkuasa, kita la yg kena hebatkan lagi traffic, sampai ni pun saya masih tak paham camna google kira,
  13. nqfaq

    1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

    bro sharemalaysia, masih belum berkesan dari ebook 1kusdadsense, kalau kita target us n europe jer tak payah promote kat local blogger ok ???, ok gak topic open balik, boleh jadi tempat diskusi, ni kalau tak terkapai2 gak pembeli ebook ni ....hehe
  14. nqfaq

    Saya akan bina sebuah Autoblog untuk Anda dan ia berada dlm Ranking #1 didalam Google

    aku pun ada beli website kat WC, tapi macam haprak, domain tak leh transfer lepas tu web down, blackhat plak tu, so sebelum beli apa2 kasi fikir betul2,
  15. nqfaq

    Page 2 Result : Google Search

    ni kena tgk pada keyword gak, mcm masalah saya ni, keyword terlampau lemah, so saya abaikan projek ni, microsite susah nak dpt earning banyak. [ada lagi satu projek- tapi kena tipu la plak dgn malaun kat sini]
Top