Recent content by Norfadyana

 1. Norfadyana

  Tukar air filter kereta utk jimat FC

  Kalau cuma isi satu atau dua kali mesti tak nampak kesan dia, kena guna hingga 2 bulan baru nampak enjin kereta ada perubahan.
 2. Norfadyana

  Tukar air filter kereta utk jimat FC

  Biasa saya isi minyak prodrive, saya rasa minyak dia lebih licin. Lepas saya isi minyak ini, tenaga kereta saya dah macam lebih kuat, tak payak pijak minyak dah boleh pick up cepat.
 3. Norfadyana

  Tukar air filter kereta utk jimat FC

  Biasa saya pakai minyak yang baik dah cukup untuk saya jaga enjin kereta saya, tak payah baca banyak artikel. Kawan saya pandai pasal kereta, tanya dia sudah tahu macam mana buat.
 4. Norfadyana

  Tukar air filter kereta utk jimat FC

  Yang saya tahu benda tu banyak habuk kena cuci, kalau tak suara kereta amat kuat. Cakap ada mengena dengan combustion tu saya memang tak pasti lah.
 5. Norfadyana

  Dyno tab.

  Apps dia ada fungsi kumpul markah, nanti kamu boleh guna markah tukar barang. Macam kad mesra, satu bayar pakai cash, satu bayar tanpa cash sahaja. Saya rasa jadi member dapat banyak faedah juga.
 6. Norfadyana

  Dyno tab.

  Teknologi sudah canggih sampai boleh bayar petrol dengan guna phone sahaja, jadi semua dah semakin senang, sudah tak payah bawa wang tunai keluar lagi, semua pakai digital sahaja.
Top