Recent content by Norazli

  1. Norazli

    Artikel: Bagaimana Untuk Mengetahui Keberkesanan Promosi Produk Anda?

    Tahniah saudara Zamri Terima kasih sebarkan ilmu... Saya harap saya pun boleh jd seperti saudara, menerima dan memberi... Salam NBA
  2. Norazli

    Nak pendapat anda.

    Salam... Saya baca dan segala modifikasi yg saudara buat memang bagus, cuma pendapat saya perlukah sales letter guna ayat panjang? Takut viewer tak mau baca panjang2... Sekadar pendapat.. Salam NBA
  3. Norazli

    setujukah anda pendidikan dimultilevelkan...

    MLM.. Multi level marketing.. Di bwh pdapat pribadi saya.. Ade pro dan kontranya... PRO: Kenapa di MLM kan? salah satu untuk mempercepatkan proses pengenalan kepada orang ramai... bayangkan kerja yang 100% dibahagikan kpd beberapa orang? Market lebih luas bila di MLMkn.. KONTRA: Kerja...
  4. Norazli

    9 Tanda Besar Perniagaan Tanpa Laman Web Adalah Perniagaan Mati.

    Salam... Saya setuju.. Tapi bagaimana ahli baru macam saya nak mengorak langkah dlm perniagaan internet..?
  5. Norazli

    kenapa ebook ebook pasai business internet banyak sangat?

    Salam forumer semua,,, Dunia semakin ke hadapan, banyak ilmu lg yang kita tak tahu... Pada saya, apa yang berlambak di pasaran baru sebahagian dari ilmu yang ada... terserah kpd individu untuk memilih mana yang boleh dimanfaatkan... tiada ilmu yang tak berguna kecuali tak di amalkan...
  6. Norazli

    kenapa banyak gila spam

    Dapat lg spam, delete terus...
  7. Norazli

    kenapa banyak gila spam

    saudara alanz... jgn bukak spam mcm tu... kekadang spread virus.. member penah kene.. dia akan delete email2 yg incoming, spam atau pn bukan...
  8. Norazli

    Greeting All Member here

    salam.. Saya azli.. new member.. Ader aper2 tips berforum yang ikut etika, bagitau saya... Saya budak baru belajar.. Terima kasih semua...
  9. Norazli

    Baca Dulu Sebelum Tulis Posting Di Sini !

    Terima kasih atas panduan sebelum posting... Saya pun baru belajar...
  10. Norazli

    Etika Berforum : Mari Bincang Bersama..

    Salam.. Saya baru saja sertai forum.. Apa yg smartusaha senaraikan itu memang berguna untuk saya.. Tip berforum... Tq
  11. Norazli

    Siapakah anda?

    Ok, bawah ni detail profil saya.. Nama penuh : Norazli Bin Ayob Umur : 28 tahun Jantina: lelaki Status : berkahwin Pekerjaan : kontrak oil & gas Berapa tahun involve dlm bisnes internet : baru bermula Lokasi : johor Laman web : xder lagi, saper2 boleh bantu camner nk buat? terima kasih
  12. Norazli

    Siapakah anda?

    Salam Saya azli... Baru celik mata nak berforum.. Saya minat benar nak berkongsi idea, cadangan, komen tentang isu-isu semasa.. apalagi kalau melibatkan perniagaan internet.. Forum ni pun wangcyber.. Sila beri tunjuk ajar kepada saya.. terima kasih
Top