Recent content by norainiahmad

  1. norainiahmad

    [China] Perjanalan Ransel

    ada offer baru ke? sampai bila promosi ni? aq nak pergi beijing bulan depan, tak tau lah ada promosi ni lagi ke tak?
  2. norainiahmad

    Muzik Di sana cinta disini rindu-Tajul & wany

    i pun suka lagu ni, tapi you stream kat youtube byk kali data tak habis cepat ke?
  3. norainiahmad

    Teknologi Xpax Memperkenalkan Pakej Data Khusus Untuk Penstriman Data Dan Muzik

    i jarang dengar muzik, tapi video walla oklah, aku boleh tengok lebih byk video kat dailymotion, biasa i pakai dailymotion mmg cepat habis data, ini rm7 utk 10gb seminggu mcm lebih berbaloi.
  4. norainiahmad

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    dah lama sgt tu, boleh tukar baru, air-cond mmg ada mcm2, kalau badjet siti tinggi bolehlah cari brand yg popular mcm York. tapi yg cepat sejuk harga pun tinggi jugak.
  5. norainiahmad

    Gajet iPhone SE RM188 je?

    mmg betul RM188 je utk iphone SE yg 16gb, adik i baru beli satu dgn plan kontrak First Platinum kontrak 24 bulan, plan tu siap ada 30gb weekday internet dgn 30gb weekend internet bestkan? i pun teringin nak sign up, tapi nak ambik yg 64gb tu.+Lalala+
Top