Recent content by nizam

  1. nizam

    Pindah Perniagaan Konvensional Ke ONLINE

    Betul....online bisnes kerja jadi mudah dan senang...kena kreatif bagaimana brg yg dulu di offline kan utk di online kan... :-)
  2. nizam

    [FREE] Nah ni software free untuk kawan2 buat screen cap..Say Thanks To Uncle Dave!

    tuan...apa activation code ?? nak install perlukannya...tq
  3. nizam

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    team kuda mmg bess... note : id aku ade org lain pakai keee?? aku dh lama dgn WC ni...ehehe
  4. nizam

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    bro...section 22 shah alam macdonald ni..dekat dgn sekolah teknik batu tiga shah alam kan?
  5. nizam

    boleh bg info apa itu e-francais

    ye uptrend....mereka guna nama efrancais dlm majalah wanita tu..
  6. nizam

    boleh bg info apa itu e-francais

    mamat tu buat bisnes mcm ND lala buat....lupa bisnes apa...
  7. nizam

    Jaga Link Anda atau Komisyen/Duit Anda Hilang!

    terima kasih kongsi pengalaman anda...kita kena beringat..
  8. nizam

    boleh bg info apa itu e-francais

    tahu dah ke what kind of e-franchais tu?
  9. nizam

    <<CHAOS TRADING>> Trading Is Simple!! Modal Minimun, Pips Maximun!!

    ada jugak master chaos di sini.....tunjuk graph sekali entry result tu.... cayolah..
  10. nizam

    COMMERCE ZONE | We Focus To Develop

    keep up a good work!! gud luck
  11. nizam

    Thread khas abg_x melepas geram... di lrg masuk kpd yg mudah tersinggung!

    Allahuakhbar!!!! emm rasa2 kalau mata hati kite dpt melihat, malaikat paling ramai menaungi rumah pemimpin tertinggi PAS atau Sultan atau BN ???? lu pikirlah sendiri... semoga kita semua mati dlm rahmat Allah..amin... susah nak tgk pemimpin yg adil....mane Umar AlKhattab, Umar Al...
  12. nizam

    DUN Perak Dibubar? pilihanraya seluruh negeri la yeop!

    terima kasih pada yg kasik address sini tadi.. http://www.tranungkite.net/v8/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10961&postdays=0&postorder=asc&start=45 ilmu celik penglihatan mata hati etc...
  13. nizam

    FKF Team Free Signal

    ini die pakcik kita saudagar GOLd dah beri hint...
  14. nizam

    Apa yang tidak diberitahu oleh Instaforex kepada clientnya

    emm nasib baik ade org bongkarkan..baru tahu..sbb tu mengapa instaforex ni ib nye tumbuh bagaikan cendawan...
  15. nizam

    Dapatkan lebih 300 pips sehari satu pips 10 dollar

    gempak bunyinye bro...tp benda ni tak mustahil dlm forex...kl modal dah besar dan main 340usd x 50pips = usd17k...atau 170usd x 100pips dan etc etc...sapelah guru tuan hamba tu ye?? memang dpt 17k tu purely dr trading ke??
Top