Recent content by nirachan

  1. nirachan

    Teknologi Pelan internet bagus untuk student

    kalau saya akan pilih pelan telco prepaid yg coverage stabil. kalau murah tapi line masalah x best jg kalau asyik loading je kan. better amek pelan yang jimat tak bazirkan duit student.
  2. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    Yang i tau kalau kita terlebih bayar boleh contact customer service or marketing representative. Diorang akan tolong check.
  3. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    Memang banyak dengar yang credit recovery diorg rude. Nasib baik i x pernah ada experience camtu ngn loan yang i buat.
  4. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    Sebab tulah i sarankan kalau nak apply loan boleh buat di yayasan ihsan rakyat ni. Proses pun agak cepat, x sampai sebulan pun
  5. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    Yes , salah satu personal loan untuk membantu orang yang kesusahan, sebab kalau u apply sini, dia xde minta cagaran atau kad atm. So safe kat situ
  6. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    Maybe awak tersalah baca kut. Sebab ada dua, yayasan dengan koperasi. Saya takut yg awak nampak tu koperasi sebenarnya
  7. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    Yayasan ihsan rakyat senang nak apply, proses pun cepat tak macam bank and aeon
  8. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    I pernah apply aeon jugak, tapi bukan utk personal loan. Proses memang lama gila end up i cancel je
  9. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    Betul tu, and they use akad sebagai pengesahan, so the customer must said yes first, baru dia orang akan teruskan dengan loan tersebut.
  10. nirachan

    Personal Loan kt Aeon Krdt ok x??

    My friend ada yang pernah buat personal loan, tapi bukan dekat aeon kredit, dia buat dekat yayasan ihsan rakyat
  11. nirachan

    Tips kecantikan sensitif skin

    ye memang betul, air yg paling penting, untuk general health. minum air yg elok sahaja.
  12. nirachan

    Tips kecantikan sensitif skin

    air kosong skrg ni pun dah tercemar sedih betul
  13. nirachan

    Tips kecantikan sensitif skin

    ye ada keluar berita baru ni pasal air starfresh. singapore dah banned air tu
  14. nirachan

    Tips kecantikan sensitif skin

    Walaupun semua org dah familiar dgn sis nak share tips kecantikan yang sis amalkan utk kulit sensitif . 1. Banyk2 bertafakur/meditation. - Utk yg muslim time solat tu kena betul2 khususk, untuk yg agama lain pun ada meditation kan? Cara ni mmg dapat kurangkan stress. 2. Pakai skincare yg...
  15. nirachan

    yay or nay?

    My friend have told me that different brand of car engine oil will affect the mileage also it is true? and how it happen?
Top