nirachan's latest activity

  • N
    nirachan replied to the thread yay or nay?.
    My friend have told me that different brand of car engine oil will affect the mileage also it is true? and how it happen?
  • N
    nirachan replied to the thread yay or nay?.
    Anyone of you have used the Shell Helix HX8 engine oil before? can share for some experience.
  • N
    nirachan replied to the thread yay or nay?.
    If you are looking from online be careful with need find some good reputation seller that will better because now online is selling a...
  • N
    nirachan replied to the thread yay or nay?.
    Which type of furniture you are looking from online? like chair and table?
  • N
    nirachan replied to the thread i wanna cut my petrol bill.
    Dahulu kereta saya berbunyi bising sebab minyak jenama tu tak sesuai dan kualiti kurang baik sekarang minyak ni dah selesaikan masalah...
  • N
    nirachan replied to the thread i wanna cut my petrol bill.
    Selepas gunakan rasanya memang ada peningkatan atas fungsinya dan kualiti tu enjin kereta saya sekarang berfungsi lebih kuat dan licin.
  • N
    nirachan replied to the thread Petrol untuk kereta baru.
    Promosi yang mereka sedang jalan tentang kedai mesra mereka dengan kutip point dengan belanja tambah mesra kad. Jika nak tambah minyak...
  • N
    nirachan replied to the thread Petrol untuk kereta baru.
    F Formula yang mereka gunakan memang berkualiti dengan taraf dunia dari pusat pengkajian di European. Dan Petronas punya pump memang...
  • N
    nirachan replied to the thread Petrol untuk kereta baru.
    Bahagia sangat dengan kehidupan abang ini dengan dapatkan sarapan McDonald dekat Petronas. Petronas ini minyak 95 Pro Drive hebat kerana...
  • N
    nirachan replied to the thread Petrol untuk kereta baru.
    Petrol formula Petronas memang hebat kerana formula ini dari pusat kajian Europe dan dikenalkan sebagai taraf dunia punya. Petronas...
  • N
    nirachan replied to the thread Aku Bukan SuperAyah.
    Ni la kot... yang kawan saya guna.. tgk website macam byk je service dia... yang pasal care companion untuk orang tua tu menarik.. boleh...
  • N
    nirachan replied to the thread Aku Bukan SuperAyah.
    ada.. macam pengasuh sambilan la.. yang saya tahu dia book pengasuh tu atas satu website. dorang meet up dulu, ala-ala interview casual...
  • N
    nirachan replied to the thread Aku Bukan SuperAyah.
    saya ada dgr kawan saya amik pengasuh tapi bukan jenis stay dgn kita... dia jaga ikut jam kita amik.. nanti saya tnya mana dia cari.
  • N
    nirachan replied to the thread Aku Bukan SuperAyah.
    Berapa umur anak-anak TT? Zaman sekarang biasanya hantar kat taska je.. Tapi saya dgr byk pulak cerita yang tak best hantar sana. Entah lah
Top