Recent content by ngaudennis

  1. ngaudennis

    cara detect influenza

    Skrang kan influenza A merebak ke seluruh negara.. Mmg ye simptom2 nya demam, selesema and so on.. Tapi possible tak utk kita invent satu teknologi utk membolehkan kita detect sama ada demam atau selesema tu yg biasa atau influenza A?
  2. ngaudennis

    Gajet huawei matebook

    aku pun melting habis... bab yg dia kate 'snap and share' tak pyh pakai kabel dohh. bapak la canggih dorg cipta
  3. ngaudennis

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    Betul..nanti sekejap je dah lock tak ambil masa lama pun..5G internet laju jadi tak ada masalah bila telco yg serba boleh mcm tm provide betul2 kpd kita
  4. ngaudennis

    tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

    Jangan selalu sangat lupa kunci rumah..bahaya tu lagi2 masa kerja yg tiada kt rumah..
  5. ngaudennis

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    Pada I nanti 5G dah ada, lebih banyak teknologi boleh kita invent..tak sukar dah lepas ni kalau internet makin laju dan lebih senang..tm kan lama dah mesti internet 5g mereka lagi bagus
  6. ngaudennis

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    Haa betul..this one the after effect memang betul sebab i pernah buat tapi kt oversea meh..kalau di malaysia ada ngam sudah..
  7. ngaudennis

    Cara menghilangkan kepala gelap di bawah mata

    Produk I tak berapa nak tahu n confirm the after effect..tapi macam semua yg suggest sini baik pergi buat rawatan pakar sebab hitam bawah mata kalau sebab kurang tidur je tak apa.. Ini kalau yg memang permanent sejak kecil agak susah
  8. ngaudennis

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    there are two campaign. for campaign A you can get RM88 off with min spend rm300 on deals.airasia.com for campaign B , get RM88 off with min spend rm300 on www.airasiago.com dont't forget to use promo code "BIGCNY88" :)
  9. ngaudennis

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    i always redeem it with free flight ticket or you can get cheaper flight ticket with BIG Point. for now you can get RM88 off when you spend min RM300 for CNY promotion :)
  10. ngaudennis

    Dalam Negara Maggi promote judi?

    Bende dah kat packaging dia, nak salahkan orang lagi? Ni dah lepas tgn namanya.......
  11. ngaudennis

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    dengar citer kat blucube site dah nak habis orang booking.tu pun x tau masih ade stock untuk pre order ke x.skarang ni aku tgh cari cara untuk cari jalan alternatif untuk harga yang lebih murah sikit berbanding harga yang ada.ko tau x bro mane2 lagi yg ade preorder ni lagi?
  12. ngaudennis

    tahun akhir, tukar phone plan

    Eh tak, skrg Digi pun dpt rollover jugak.
  13. ngaudennis

    tahun akhir, tukar phone plan

    Camtu, ambil la Digi postpaid. Kan ada free unlimited iflix, lps tu data pun byk.
  14. ngaudennis

    tahun akhir, tukar phone plan

    Mesti la prepaid, pokego tak makan byk data. digi kan murah? internet pass dia sesuai utk pokego.
  15. ngaudennis

    tahun akhir, tukar phone plan

    prepaid la, pokego tak makan byk data. digi kan murah? internet pass dia sesuai utk pokego.
Top