NewbieUpgrade
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • waa'laikumusalam,

    saya ada bayar dia untuk satu webinar ni.. saya tunggu lebih 3 minggu dan semua email dan pm inbox dia langsung tak berbalas.. memang marah bila duit lesap macam tu. so, saya hantar satu message (handphone)kt dia saya kata dengan penuh tegas "saya akan tuntut perkara ni di akhirat kelak!" hari tu juga dia balas message saya.dan dia pun refund la duit saya semula

    ps: ni no phone dia 0133608849
    untuk komisen, saya harap bro dah simpan screen shot komisen yang sepatutnya dibayar mawardee..untuk tujuan bukti.
    Wasalam.
    Assalamualaikum.......

    Saya nak tanya. apa masalah bro dengan mawardee. saya jugak ada masalah dengan dia sekarang. dia belum bayar komisen saya dah 4 bulan. Bagaimana tuan settle dengan dia tu..........
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top