nemesis_5425
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    //hoho..sape nak Windows 7 RTM (ready to manufacture) @ full version, leh pm saye//

    salam bro, bro ada tulis mcm ni kat forum wc. sy nak 1 leh win 7 ni.

    tq.
    Offline
    err, saya tengok post bro hari tu acc adsense bro pun belum dapat pin lagi kan. ok ke kalau terus buat kempen? sebab acc saya pun baru lagi
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top