Recent content by NazSobju

  1. NazSobju

    Usahawan Aplikasi Apple IOS/Android and menjana pendapatan tambahan

    ebook panduan cara2 nak buat bisnes apps. saya da lama cari panduan mcm gini.tpi saya tgk sales letter TT yg main page semua mix ada produk digital,fizikal,dan iklan2. hmmmm..sy ada pm tt mohon reply...panduan ni dalam eng ke my eh?
  2. NazSobju

    20,000 visitor? Tiap2 HARI!?

    trafik datang dr seo kan? klau dari seo mmg selamat tuk adsense. klau kt byr kt TT,wpun berbayar tuk dapatkan trafik saya rase still selamat.melainkan kalu paid mcm fb ads... noob kompius jap..sebab rase cm nak ambik service TT ni.. ke ada mana2 part yg sy tertinggal eh dalam explanation TT...
  3. NazSobju

    20,000 visitor? Tiap2 HARI!?

    did u hv any traffic ss,sir? interesting offer,actually ;)
  4. NazSobju

    Adakah boleh log in akaun facebook melalui negara berbeza??

    yeke?kalau akaun tu mmg xde friends sebab akaun baru,mcm mana tu bos? :)
  5. NazSobju

    Adakah boleh log in akaun facebook melalui negara berbeza??

    kawan2 boleh ke kita log in akaun facebook kalau negara lain-lain? kalau yang stay kat obesea mesti tau bab ni. kalau akaun fesbuk saya yg baru di buka oleh org kt US dan dorang guna IP sane phone sana. nanti bila serah kt saya, saya akan log in guna ip sini. ada problem tak bila log...
  6. NazSobju

    Nape X Le Create Akauan Facebook Lebih dari 1???

    saya nak wat akaun facebook agak banyak juga. sy nak wat tadi dia suh verify guan phone.mana da ada number lagi nak verify..mcm mana nak wat? sy da clear cookies.....semua saya tukar windows lain pun same :( cmane nak wat kwn2? nak ambik service takut mahal blurp.:(
  7. NazSobju

    Servis SEO post panda/penguin! Peluang 1st page google!

    TT kalau website tu tuk international le mohon guna service tt juge ke? tt ada kasi mcm syarat tak keyword tu kene ada persaingan byk mana .. atau boleh je persaingan byk mana sekalipun huhu./ mcm best ahh service TT ni=)
  8. NazSobju

    Servis 1000 Like / Subscriber untuk Facebook Page anda.

    TT ada peluang tak nk dapat byk like dari US? kiranya like ni sesuai kalau kita nyer website target trafik kita international la kan. TT promote kt forum ncihe ape eh.. sebab sy nyer website niche dengar muzik free dengan niche satu lagi tonton video free/
  9. NazSobju

    Support Yang Tak Support

    hmmmm....sabar ehh... acu cari kt facebook..
  10. NazSobju

    [ HOT DAN PANAS ] servis akaun adsense!!

    Bos le try ngan TT. kalau korang semua nak ambik ngan TT le je. saya le jamin cara dia wat betul. saya try ada yg dapat ada yg tidak.. maybe sebab artikel yg sy guna. since TT guna byk artikel in sha Allah peluang lebih cerah..... moga yg still xdpt lagi akaun cpt2 dapat akaun ni utk tahun...
  11. NazSobju

    Siapa Tahu Mcm Mana Nak Buat Video Mcm Ni?

    assalamualaikum. nak tanya mcm mana nak buat video mcm nie: https://www.youtube.com/watch?v=vHpqj6PKr3c dia mcm ada frame dlu bru video kat tgh. sy plan kat frame tu nak letak URL website saya. tapi xreti..ada software free tak ya?:-/
  12. NazSobju

    Mana Satu Autoresponder Terbaik?

    so bnde ni kene rujuk otai balik lah..kot2 ada info lain yang dorang leh kaitkan.... elakkan guna tanda (!) sewaktu menaip di internet samada emel atau mesej,tuan....ia membawa maksud anda marah walaupun niatnya tidak begitu...
  13. NazSobju

    Artikel Directories Pilihan Awak2 Semua Untuk marketing Apa?

    yeee ... hmm nampak cm xde org yg aktif nak share kt sini.
Top