Recent content by nazairi83

  1. nazairi83

    6 jenis kategori buat duit online paling popular 2016

    terbaik info ni... semua dah pernah cuba, yang paling saya minat blog dan affiliate
  2. nazairi83

    Dalam Negara Polis nafi viral UFO berlegar-legar di Kuala Krai

    sunyi sangat dunia ni... sebab tu benda2 mcm ni timbul sebagai hiburan :)
  3. nazairi83

    Korang ade berapa blog?

    blog banyak... tapi yang betul2 jaga dua saja... x menang tangan dah nak jaga semua... kikiki
  4. nazairi83

    Ashadee shutdown @ tutup - korang sedih ke?

    as salam... lama x singgah di sini... hehehe kehilangan ashadee mmg terasa sgt sbb ditulah tempat belajar buat duit affiliate... nak ke click bank saya x berapa pandai ler pula...
  5. nazairi83

    Software Tarik UID Facebook !!Murah hanya RM20 sahaja.Unlimited

    ada lagi x software ni? mau beli satu :)
  6. nazairi83

    Minta Tolong Pada Sesiapa Dah Beli Boleh Review DVD Simple Tapi Power?

    parking sini! nak tahu jugak... hehe
  7. nazairi83

    Teknik: Melalui Produk Percuma Pun Boleh Dapat Sales Affiliate

    terbaik! terima kasih dengan ilmu yang diberi...
  8. nazairi83

    Hand Writing Animation,untuk website anda !

    boleh tahan jugak anomation dia ye... saya ada gunakan satu untuk hasilkan video handwriting mcm ni... tapi agak terhad animation2 yang ada. Terima kasih, nanti nak cubalah ;)
  9. nazairi83

    Mengapa Orang Melayu Gagal Dalam Bisnes?

    Disiplin juga salah satu masalah peniaga melayu... selalu sahaja buka tutup perniagaan sesuka hati... Ditempat lain saya tak tahu adakah berlaku hal begini... Tapi ditempat saya, ya ia berlaku ;)
  10. nazairi83

    Mohon Bantuan : Cara Mudah Untuk Dapatkan Sales Affiliate

    jawapan biasa... kumpul list :D
  11. nazairi83

    Autoresponder TrafficWave tak auto follow up?

    Assalamualaikum warga forum WangCyber... Saya menghadapi masalah dengan autoresponder saya trafficwave dimana email-email yang saya schedule untuk auto follow up tak dihantar. Mula-mula pakai dahulu ok... saya baru perasan masalah ini dalam 2, 3 bulan... Minta tolong pada sesiapa yang...
  12. nazairi83

    | BONUS BENGKEL FACEBOOK A+| Lumayan..Anda Tak Penah Jumpa |

    fuh! mleleh air liur kalau melepas nih :D
  13. nazairi83

    Panduan Meniaga Di Facebook Khas Untuk Newbie - Ada Sape-Sape Nak?

    macam mana TT? jadi lancar ke produk ni? :)
  14. nazairi83

    Anda Perlukan Niche Yang Bagus?

    terima kasih dengan ilmu yang bermanfaat ini :)
Top