Recent content by NazAiman

  1. NazAiman

    HOT! PLR eBook Niche Paling Panas di Malaysia. Tiada pesaing! Demand tinggi!

    Hehe, tak boleh la bro AbuTalib, buku ni dah ditulis dengan baik dan penuh teliti oleh kami, boleh download sample diatas, tak sesuai rasanya untuk bagi free. :)
  2. NazAiman

    HOT! PLR eBook Niche Paling Panas di Malaysia. Tiada pesaing! Demand tinggi!

    Ya, kalau di oversea, buku niche ini mendapat sambutan yg hangat (tengok Amazon dan Clickbank), antara sebabnya, dengan hampirnya akhir tahun 2012. :)
  3. NazAiman

    HOT! PLR eBook Niche Paling Panas di Malaysia. Tiada pesaing! Demand tinggi!

    Ye, murah & tak perlu start dari zero :) Bro Azlan boleh grab sekali kalau minat :) Owh ya, saya update di atas bbrp syarat PLR. Tidak boleh dijadikan bonus atau di tambah kedalam laman web keahlian percuma mahupun berbayar. Harga jualan RM30 keatas sahaja (dah update) Thanks bro Kasimo :)
  4. NazAiman

    HOT! PLR eBook Niche Paling Panas di Malaysia. Tiada pesaing! Demand tinggi!

    Ini MASALAH BESAR rakyat Malaysia! Sekarang, bukan orang luar bandar saja yang hadapi masalah bencana dan krisis ni, orang yang duduk di kawasan bandar besar pun turut sama! Ingat lagi masa banjir teruk di pantai timur dan banjir kilat yang 'tiba-tiba' di KL dan Kajang? Cuba baca disini dan...
  5. NazAiman

    Easy Youtube 100views - UNLIMITED views [method]

    Nice, 9gag memang senang viral, sebab budak-budak Tumblr/Facebook yang suka share suka usha posting kat situ, dan yang agak best, submission pun automatik approve. :o Dalam tu pun banyak repost, so maybe takde hal nak post video yang sama. LOL. Kalau aku nak tambah step 8, (merajinkan diri...
  6. NazAiman

    Hikmat Tangan Ajaib : Service Pemasangan Plugin Wordpress Auto Like Post Dan Fanpage

    Script ini masih boleh digunakan, cuma perlu berhati-hati dan perlu pandai manage berapa Like nak achieve untuk sehari. Antara sebab Facebook mark site sebagai spammy: - Terlalu banyak like dalam jangka masa yang pendek. - Terlalu banyak visitor yang 'unlike' balik post anda. - Terlalu...
  7. NazAiman

    URGENT! Mencari penulis ebook

    Local market. B.Melayu.
  8. NazAiman

    URGENT! Mencari penulis ebook

    Salam sejahtera entrepreneur, Saya mencari penulis ebook yang berpengalaman ataupun mempunyai hasil kerja yang berprestasi tinggi. (Oleh sebab saya kurang mempunyai masa dan skill menulis) :D Sila PM saya hasil kerja anda / portfolio serta rate harga penulisan anda, saya ada kerja untuk...
  9. NazAiman

    Digital-Reader.com Untuk Dijual - Bermula RM 100 !

    Adeh, Sabtu Ahad ada kursus kat Melaka pulak.....nantikan last bid saya esok. :(
  10. NazAiman

    Hikmat Tangan Ajaib : Service Pemasangan Plugin Wordpress Auto Like Post Dan Fanpage

    Pengguna plugin ni perlu berhati-hati, jangan terlalu banyak LIKE dalam jangka masa pendek. :) Baca ini: http://www.hyperarts.com/blog/facebook-curbs-like-jacking-with-a-confirm-dialog-after-user-clicks-an-external-like-button/ ==>...
  11. NazAiman

    Digital-Reader.com Untuk Dijual - Bermula RM 100 !

    :-O Nice. Placing Bid: RM190
  12. NazAiman

    Hikmat Tangan Ajaib : Service Pemasangan Plugin Wordpress Auto Like Post Dan Fanpage

    Servis terbaik dari bro Azham, bukan sahaja semasa pemasangan, tetapi selepas pemasangan jugak. Saja testing Hikmat Tangan Ajaib ni kat salah satu blog bahasa melayu semalam, ini resultnya: Terus jadi 'the most busiest day', dan earning 701Panduan pun meningkat.
  13. NazAiman

    Review Program RM 20 Ribu 20 Hari oleh Suhtan M

    LOL. Tak settle lagi, bukak kat sini pulak. kekeke.
  14. NazAiman

    Ada sesiapa yang Printing Tshirt berbentuk macam ni?

    Salam sejahtera, Saya mencari sesiapa yang boleh printing design dengan tshirt berbentuk exactly begini: Email saya di: [email protected] saya nak buat banyak tempahan.
  15. NazAiman

    SEGERA! Mencari WC yg boleh DEVELOP & DESIGN kedai ecommerce

    Salam sejahtera entrepreneur, Saya mencari WangCyberian yang boleh develop & design kedai ecommerce atau kedai online. Tak kisahlah menggunakan apa sahaja platform, cuma pastikan ia boleh di integrate dengan local banking seperti Maybank2U, CIMBClicks dll. Contoh kedai yang boleh di refer -...
Top