Recent content by Naz Akhtar

  1. Naz Akhtar

    Luar Negara Dibakar hidup-hidup kerana curi makanan

    Lagos: Seorang budak dibelasah sekumpulan perusuh sebelum dia dibakar hingga mati. Kejadian itu berlaku di daerah Badagry di ibu negara Nigeria ini. Rakaman video menunjukkan kanak-kanak itu dengan mukanya berdarah mengangkat tangan sambil orang ramai mengelilinginya dalam keadaan kakinya...
  2. Naz Akhtar

    Dalam Negara Remaja pusat pemulihan akhlak maut dipukul geng senior

    Alor Setar: Penghuni pusat pemulihan akhlak di Pokok Sena maut dipercayai dipukul sekumpulan 10 penghuni lain, kelmarin. Mangsa, Mohamad Shukri Kassim, 17, dimasukkan ke pusat pemulihan itu sejak 11 November lalu kerana masih dalam tahanan reman bagi bantu siasatan kes pecah rumah di Langkawi...
  3. Naz Akhtar

    Luar Negara Tak Sanggup Tengok, Wanita Tampar Muka Bayi Bertalu-Talu

    Tak berhati perut, hilang akal dan sangat kejam... Itulah ungkapan paling sesuai untuk si pelaku di dalam video ini. Kira-kira dua jam lalu, satu rakaman video berdurasi 58 saat yang memaparkan seorang wanita sedang menampar muka bayi mula tersebar di laman sosial. Wanita yang bertindak di...
  4. Naz Akhtar

    Dalam Negara "Mak Tak Mampu Bang, Bunga Konvo Tu RM100"

    Ramai di antara kita yang menganggap majlis konvokesyen hanyalah sebuah majlis untuk meraikan mahasiswa yang sudah berjaya menamatkan pengajian di universiti. Malah ada yang hanya sambil lewa dan tidak ambil kisah tentang tujuan utama majlis tersebut diadakan. Ada juga yang tidak hadir dengan...
  5. Naz Akhtar

    Dalam Negara Kecoh!! Apa Yang Jadi Dekat KFC Ni??

    Laaaa.. ada juga masalah macam nie...Cina dan India nie marah-marah dekat kaunter KFC katanya ayam yang mereka dapat tak masak.. Hmmm......cuba korang tengok sendiri video nya : . . . . . . Video ini telah di kongsikan oleh seorang pelangan yang telah merekodkan kejadian tersebut. Berlaku...
  6. Naz Akhtar

    Dalam Negara Betul Ke Ramai Ibu Bapa Meroyan Dengan Keputusan UPSR Tahun Ini?

    Ternyata keputusan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) yang baru sahaja diumumkan semalam telah menyebabkan pelbagai reaksi di kalangan ibu bapa dan juga masyarakat. Apa tidaknya jika sebelum ini ramai yang boleh tersenyum dengan keputusan semua A, kali ini hanya 1.11 peratus sahaja calon...
  7. Naz Akhtar

    Dalam Negara Cari Pasal Pijak Kepala, Sharnaaz Mahu Bagi Penampar

    Wah, marah sungguh dia! Siapa yang buat Sharnaaz marah sangat tu?Baru-baru ini, pelakon Sharnaaz Ahmad meluahkan rasa marahnya terhadap seseorang yang didakwa memijak kepalanya. Menerusi status yang dimuat naik di akaun Instagramnya, dapat dilihat Harnaaz seperti sudah hilang sabar sehingga mahu...
  8. Naz Akhtar

    Dalam Negara Tahniah! Sekitar Wedding Amyra Rosli & Amar Baharin

    Tahniah Amar dan wife..semoga di murahkan rezeki dan perkahwinan bahagia kekal ke Jannah. Antara koleksi gambar pengantin : . . . . . . Wang Cyber >>>>
  9. Naz Akhtar

    Letak Kod Adsense Pada Channel YouTube

    kiranya bro dah link kan ke akaun adsense dgn yt? sebab yg biasa org boleh dpt full akaun adsense hanya perlu guna web dot com sendiri, unik artikel, send dekat akaun adsense, dan tggu untuk pelepasan. yang suruh letak dekat yt sekali tu tak pernah . sebab dekat yt kalau nak iklan ada cuma...
  10. Naz Akhtar

    Tahun 2017 Tahun Terbaik Untuk Buat Bisnes Online?

    kenapa dengan masalah akaun paypal cik? verified problem ke?
  11. Naz Akhtar

    Macam Mana Sosial Media Boleh Tampung Hidup Anda???

    Bismillah. Bila anda log in sahaja akaun sosial media anda, mesti ada je yang komplen tentang kos sara hidup yang tinggi, banyak duit yang kena keluar untuk bayar itu ini. Sebenarnya, kita memang tak mampu nak ubah apa yang pihak kerajaan putuskan.Yelah kita ni sape. Kita marah ke atau...
  12. Naz Akhtar

    Teknologi Maybank Hadir Dengan Laman Pengumpulan Dana Untuk Badan Kebajikan – Maybank Heart

    Bagus idea ni.. terbaik..smg bermanfaat buat semua yg memerlukan
  13. Naz Akhtar

    Tahun 2017 Tahun Terbaik Untuk Buat Bisnes Online?

    Tinggalkan komen anda untuk sebarang cadangan.Saya rasa nak buka topik bisnes instagram terlebih dahulu. Sangat kagum dengan seorang anak muda yang umurnya tak sampai 22 tahun tapi dah buat income 4-5K sebulan melalui akaun IG. Ada beberapa tips mudah yang beliau kongsikan. Nanti di share...
  14. Naz Akhtar

    Tahun 2017 Tahun Terbaik Untuk Buat Bisnes Online?

    Bismillah. Tak sampai 2 bulan, kita akan melalui tempoh tahun 2017 pula.Tahun 2016 sahaja sudah ramai yang buat duit melalui internet. Jualan di lakukan dengan semakin pesat. Walaupun kerajaan dok umum nak naik GST, harga minyak pun makin naik, namun hairan rakyat Malaysia turut banyak belanja...
  15. Naz Akhtar

    Letak Kod Adsense Pada Channel YouTube

    kalau letak kat website dnegan domain selain dari youtube dan blogspot kene upgrade akaun tu..
Top