Recent content by Nasya23

  1. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    Yeke tu.ke berahsia.hehe..
  2. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    @scudmissile betul tu..istiqamah baru nmpk hasil.xpi xstart lg,haha.tgh mencuba cari masa ni,anyway ada link,nk usha gak blog encik
  3. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    Work smart la kan,xpyh wat video sendiri.pakai je video org lain tp kena tgk CC,Msn.haa kesian @Naz Akhtar lemah jari jemari menaip,hehe..thanks yaa sungguh2 explain.kipidap dlm adsense!
  4. Nasya23

    12 pantang-larang adsense mesti patuh- bahagian 2

    Ilmu yang besh..tq ya naz
  5. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    Terima kasihh nazz..exkisted plak nak wat video ni..label CC tu apa.and apa tu MCN.,sory noob gile
  6. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    Wahh sedap tu..
  7. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    Woww.ilmu baru..teruja plak nak wat video..kena wat bahas english la ni baru dpt trafik luar negara
  8. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    Tokey ada ke channel youtube,patut la kwn selalu buat utube video.dpt duit rupanya
  9. Nasya23

    Jom belajar buat duit dengan google adsense 2015/16

    Saya newbie,xtahu pasal adsense ni,die mcm ni ya,.buat video then upload utube,nnt klau video kite play iklan..org tgk..kite dpt duit ya.tp klau org skip video ads kite xdpt duit la eh.
  10. Nasya23

    Meniaga nasi lemak! Esok hari yang baru! Yosh

    Meniaga nasi lemak! Esok hari yang baru! Yosh
  11. Nasya23

    Strategi buat duit melalui blog 2015-bahagian 1

    Blog bersawang sebab xtahu nak tulis apa,hikhik
  12. Nasya23

    Apa program affiliate paling untung kat malaysia?

    Ada pernah dengar affiliate junction?tapi ni versi offline la,komisen berdasarkan orang berbelanja atas nama kita,tugas kita hanya daftarkan orang dan kedai sahaja.heww..
  13. Nasya23

    Antara affiliate single tier dan affiliate multi-tiers

    Saya suka affiliate offline.haaa..sebab tak power affiliate online ni, tp teringin nak belaja.saya buat affiliate offline komisen berdasarkan perbelanjaan...siapa je tak berbelanja kan..selagi tu la sy dpt komisen.
  14. Nasya23

    Jual MainaN Di Ebay Masyuk !!! di jamin 4 angka sebulan !

    Ada lg ke ni..saya minat mainan gak
  15. Nasya23

    Hai,nice to meet you.

    Hai,assalamualaikum.,salam perkenalan..saya baru lagi di sini..tak tahu nak guna mcmna forum ni,hope dpt share2 ilmu
Top