Recent content by NasirBP

  1. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    lama x sembang2 ye bro .. :)
  2. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    no problemo ..heheh ;)
  3. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    heheheh ..ni a/c fb aku memang la ada .. a/c simon reyes aka ikhwan reyes la yg dh delete .. :) ps: ada gak org skodeng fb aku ..hehehe :)
  4. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    kepada kawan2 cbos yg dh terkena tu .. mari la share post2 kat wall fb aku psl si scammer ni ..kasi dia panas ... & agar tiada lagi org lain yg terkena .. https://www.facebook.com/Nasirbiz
  5. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    mamat ni x otai pon ..umo under 25 .. tapi perasan diri tu dh otai psl nk tipu org jek ...
  6. NasirBP

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Free nanti aku PM bro eik .. :)
  7. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    kalau kenal tu bagitau la kt scammer tu ..jgn sampai aku jumpa dulu atau kwn2 aku jumpa dulu .. masak mamat scammer nih
  8. NasirBP

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Mohon tips ckit bro .. aku dah ada a/c ebay verified + 14 feedbck pon x tau nk cari product ... sengal tul aku ni :( Ebay & CB lain bro ... CB bole buat autopilot income ... setup & biarkan jek .. setiap bulan aku terima duit rm1000 ~ rm1400 hasil dr cb jek ..Alhamdulillah :)
  9. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    alasan paling sengal tahap gaban ..hehehe .. :) xdenya nk refund ..menghilangkan diri tapi xpe, ikut pengalaman aku yg lepas2, pasti akan brjumpa gak ..huhuhuh
  10. NasirBP

    Facebook Ads USD 0.015625

    baru nmpak thread ni .. bookmark (y)
  11. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    SCAMMER kalu nk SCAM org , dia dh prepare sume tu .. kita dh berhati2 tapi terkena gak dgn budak bawah umo ni .. Sekarang pon dia x reply PM & thread ni ..agaknya dh nazak atau ketakutan ..
  12. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    begitu lah yg terjadi ..sampai skrg xde berita atau x reply sume PM geng CBos..huhuhuihu ..
  13. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    yg kelako ...kalu x silap aku dia kata nk bagi duit raya krn masing blom dpt hasil ..last2 dengar cek cb tendang ... kikiki nk bohong pun patut2 la mamat ..
  14. NasirBP

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    pasal ajar x abis pastu bagi alasan yg bukan2 utk tangguhkan pembelajaran tu yg aku minta refund ... makin lama makin byk alasan sehingga group cbos jadi bosan.
Top