Recent content by nasa_nyer

  1. nasa_nyer

    Dalam Negara Gelaran Dewi Remaja Ditarik – Komen Aku

    Assalamualaikum semua, sepertimana yang kita tahu baru-baru ini, seorang Dewi Remaja telah ditarik balik gelarannya. Gelaran itu beliau telah pegang dalam masa yang singkat sahaja dan direkodkan menjadi tempoh yang paling singkat dalam sejarah pertandingan tersebut. Dikatakan gelaran tersebut...
  2. nasa_nyer

    Dalam Negara Sikap orang kita di KKIA

    Sunyi dah forum ni. Rindu zaman-zaman meriah dulu tahun 2008-2010 dulu.
  3. nasa_nyer

    Dalam Negara Sikap orang kita di KKIA

    Pada minggu ini isteri saya telah menjalani pemeriksaan kesihatan bagi memohon buku merah untuk ibu yang hamil. Kami telah pergi ke Klinik Kesihatan Ibu dan Anak (KKIA) Taman Samarindah kerana klinik itu adalah yang paling hampir dengan kediaman kami. Seperti biasa, di kebanyakan KKIA yang lain...
  4. nasa_nyer

    Software ini akan bantu anda buat duit.

    Selamat sejahtera rakan2 WC sekalian, Saya ingin menjemput anda untuk melihat satu peluang yang akan mengubah hidup anda buat selama-salamanya. Percayalah teknik ini boleh benar-benar terjadi iaitu menggunakan software yang boleh bantu anda buat duit. Hanya klik sahaja pada link di bawah dan...
  5. nasa_nyer

    Modal kecil hasil besar

    Terbaik. Saya baru je join...
  6. nasa_nyer

    Jana Pendapatan Automatik

    Saya nak .....
  7. nasa_nyer

    [ Servis Trafik ] Tingkatkan Trafik Blog / Website Dengan Kos Yang Rendah

    salam soleh, saya berminat nak gunakan servis trafik advance lagi..masih ada slot?
  8. nasa_nyer

    [ Servis Trafik ] Tingkatkan Trafik Blog / Website Dengan Kos Yang Rendah

    bro soleh, saya dah buat pembayaran guna Maybank2U. Pakej Advance. Please check your gmail. TQ.
  9. nasa_nyer

    [ Software RefererX ] Jana traffik ke blog / website secara automatik.

    saya telah melanggan servis bro soleh ni..hasilnya trafik mencanak canak dalam masa running. Then saya rasa berminat nak beli RX ni. Tapi masalahnya saya tak tau langsung pebenda RX ni, adakah dengan ikut manual yang diberikan, saya akan mahir tanpa sebarang masalah?
  10. nasa_nyer

    [ Servis Trafik ] Tingkatkan Trafik Blog / Website Dengan Kos Yang Rendah

    bos..boleh pm saya tak mengenai pembayaran..saya nak langgan malam ni..
  11. nasa_nyer

    TOLONG! Nak susun categories dalam blog wordpress

    thanks atas nasihat
  12. nasa_nyer

    TOLONG! Nak susun categories dalam blog wordpress

    boleh suggestkan plugin x? sebab saya pakai 'my category order' tak jadi..mcm x compatible.
  13. nasa_nyer

    TOLONG! Nak susun categories dalam blog wordpress

    Salam...serupa dengan thread yang saya buka 2 tahun lepas. Kali ini masalah yang sama, tak dapat nak susun categories dalam blog saya. Categories tu ikut sukati dia je. Saya dah try guna ikut thread yang saya buka 2 tahun lepas kali ini tidak menjadi. Mohon kalau rakan-rakan ada jalan...
  14. nasa_nyer

    [MURAH] Tempah Design Banner atau Blog Header berkualiti

    okeh bro..payment made & email sent.... harap dapat blog yang mengancam seperti yang diperkatakan.. thanks bro..
  15. nasa_nyer

    [MURAH] Tempah Design Banner atau Blog Header berkualiti

    saya berminat ni..masih ada ke?
Top