Recent content by narsira

  1. N

    Jom tonton movie free

    wah..thanks 4 sharing!
  2. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    samale kita, saya pun xpenah pegi lagi, buat masa sekarang ni pun saya suka2 kumpul maklumat dulu tentang Korea, nnti saya nak pegi saya ajak ramai2 ye..meriah sikit... :)
  3. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    hehe..nak ikut jomlah..:)
  4. N

    Perasan Tak tahun 2012 banyak cerita best!

    ha'ah, mmg perasan pun, yg ada sekarang ni pun xterkejar lagi utk ditgk...
  5. N

    6 Teknik Mengatasi Pesaing Dalam Perniagaan

    thank you 4 this valuable info :)
  6. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    oh..ok...saya mmg nk pegi time tak panas tak sejuk..xdelah bw baju byk sgt..bleh shopping lebih..hehe :) pulau jeju mmg dlm list tmpt2 wajib sy pegi bila smpi sana..dh lama teringin nk g pulau jeju :)
  7. N

    Ada sesape pernah pergi Korea?

    thanks 4 this info :)
  8. N

    Bagaimana nak ubah hidup anda?

    dh baca buku the secret ni, skrg tgh cari dia punya cd..buku ni mmg best...banyak membantu saya dlm memperbaiki diri saya.. :)
  9. N

    Saham yang saya masuk

    sama le kita...nmpk mcm best je org main saham ni...
  10. N

    Subhanallah... Bekas minuman Rasulullah S.A.W

    ya allah..klu lah dapat ku pegang juga....subhanallah...
  11. N

    Kasihnya IBU Membawa ke Syurga

    thanks 4 sharing...buat yang masih ada ibu & ayah, hargailah mereka sementara mereka masih ada...(peringatan untuk diri sendiri juga)
  12. N

    Sistem autoresponder – ukur baju pada badan sendiri

    baru nak belajar guna autoresponder...
  13. N

    Bercakap Dengan Jin : Tamar Jalis

    kat mana bleh dapat buku ni? mmg minat..teringat masa kecik2 dulu...
  14. N

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    terima kasih atas informasi ni..yg penting berhati2 bila nk membeli..cek apa yg patut...
Top