Recent content by nandoi

  1. nandoi

    Testimonial RefererX

    Jika adik kamu seperti dalam gambar avatar kamu itu. Boleh aje blast 48 jam tanpa stop pun tidak mengapa :D :P
  2. nandoi

    What??? Hard to believe : Isu Tarikh 2012 : Adakah dinyatakan dalam quran..

    bermain dengan nombor. Hebatnya hmmm boleh bagi nombor magnum toto dan damachai tak?
  3. nandoi

    Permohonan 701panduan diluluskan..lepastu camne?

    Selepas letak kod Iklan itu di blog kamu, boleh lah sendiri klik iklan >:)>:)>:)yang muncul di blog kamu itu sebanyak 10 kali..:D:D:D Pengiraan Earning 10 kali klik = RM1.00 Kalau 100 Kali Klik = LU PIKIR LAH SENDIRI.
  4. nandoi

    KU SANGKA OTAI RUPANYA PETAI- Bingkisan Newbie IM

    Mawardee Di sini ----KLIK DISINI----
  5. nandoi

    Cukai perkhidmatan 6% tambah nilai, kad SIM

    Kenapa lebih dari cukai GST yang dimaklumkan sebelum ini iaitu 4% Kalau semua Pakat membantah Maybe ada Perubahan tetapi Awat hang tak bantah....
  6. nandoi

    teknik internet free gune berukben10 & hp...

    mana B.ontot Kurap ni gatal sangat B.ontotnya kot sebab banyak kurap :P
  7. nandoi

    15 tanda orang MALAS

    # 16 Orang yang Membaca thread ini dan tidak meninggalkan sebarang komen ialah Tanda Orang Yang Malas Maaf Zahir dan Batin
  8. nandoi

    teknik internet free gune berukben10 & hp...

    Kalau boleh Okaylah bila nak jual. aku nak beli.. PM aku bro nanti aku bayar.
  9. nandoi

    teknik internet free gune berukben10 & hp...

    Untuk pengguna smartphones OS android ade ke tidak cara nak melayari internet secara percuma? Jika ada buatlah ebook Ramai yang nak beli nanti... Terkenang daku zaman "mangkuk tandas- toilet bowl" share secara percuma cara melayari internet percuma menggunakan celcom + ultrasurf tetapi...
  10. nandoi

    Wanmus - Jomhosting - Thumb Up / Thumb Down

    Takyah langgan lah buang masa sahaja
  11. nandoi

    Testimonial RefererX

    Tuan Azlan Saya cadangankan awak buat limitation dimana user refererx boleh sebulan sekali sahaja boleh hit google analytic ataupun kuota :D Thanks sudi jawab soalan saya sebelum ini. Selamat Maju Jaya
  12. nandoi

    Testimonial RefererX

    Encik Azlan kalau web adsense saya pasang google analytic kalau saya promote web adsense saya sebagai database. adakah Impression web adsense increase sejurus saya run refererx kerana dalam control panel adsense saya ada bahagian saya boleh add google analytic. Sebab saya ada cuba...
  13. nandoi

    Mohon Review Pakar Software

    Lnatak ko lah bro..aku maleh nak cerita banyak. aku duduk perhati aku nampak. katakan ko buat ebook harga RM250.00 siap dapat video siap dapat MP3. Siap dengan temuramah. ade buyer bagi review negatif ok itu takpe. Boleh diterima.. masalahnya ape cerita perkakas-perkakas lain yg...
  14. nandoi

    Mohon Review Pakar Software

    aku duduk perhati lama dah..korang-korang ni. keje nak menghentam aje..walhal pembeli yang sudah beli. takde pula mereview..takat 1 aje.. aku rasa meraka yang asyik mengodem tapi selalu cakap..tak kondem..ni hampeh..hipokrit. ketidakadilan kepada owner. sebab yang cakap lebih adalah orang...
Top