nalzaron
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Ha.. ni yang nalzaron tengah buat sekarang ni..TT, izin off topik kejap ya tp sedikit berkaitan dgn cara malas ni..Caranya, beli bilik hotel kemudian pihak hotel urus semua.. sehari sewa rm1000, nak ke taknak? kalau nak PM saya, bg no tel dan nama, Insyaallah ada rezeki pihak hotel akan call saudara.. cuma saya belum boleh jamin sekarang sebab saya baru bermula sebab ada seorang sahabat rapat rekomen dan Alhamdulillah dia dah dapat hasilnya.. bukan nak mempromote lebih2, sekadar terimbas setelah baca post saudara untung ni amat berkaitan


    bro saya kurang faham....mcm mana biz kat atas tu....berjalan....dah dapat hasil kah
    join venture means we are going to be a online/offline partner. I can do affiliate marketing seminar or personal coaching.

    if labuan got 10+ people who wanna join my seminar i will do seminar in there.

    Then, i wanna make you as my partner who earn part of my income through this seminar.

    do u understand?
    hello... ok, saya berminat tp macamana caranya kita nak join venture.. boleh terangkan??thanx
    hello bro,

    i have read about your thread at cadangan & komen seminar di w.labuan. I can do but if you interested, i am not take you as my contestent but my join venture partner.

    if you interested to join venture with me about seminar or p.coaching please let me know.

    thank you
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top