N
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam tuan, em tuan buat plug-in sendiri? saya tak paham. Maksud tuan sosial plugin ker?

    Actually saya pelukan blog yang berkonsep sosial, sebab saya nak buat blog untuk malaysia golfer community. Saya tau guna buddypreess tue, cuma nak yang custome made =)
    Offline
    Salam bro..

    Saya kumusafir kat wc..
    Bro berhutang dgn saya lagi USD20 utk fund PP saya beli semalam..
    Nak reply kat bro, tapi inbox wc bro dah penuh..

    respons bro?

    terima kasih
    Offline
    bro ade lagi usd 50? saya PM, tapi mcm tak sampai je. kalau ada sms ke 0192004515. saya buat bayaran ke maybank anda.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top