nadieyaa05
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam... Saya telah melihat beberapa post saudara dalam WC berkenaan RCB. Kalo bleh saya nak bli RCB tersebut dr saudara coz pembelian RCB telah ditamatkan. Harap saudara dpt membantu. THX
    R
    Offline
    Hi,nadieyaa

    Salam Sejahtera...

    Awak dah rebut OFFER GILA Pakej BOS saya ? OFFER ini hanya Rm60 sahaja. Ramai yang telah rebut..dan berjaya atas latihan yang saya bagikan.

    Sila Rujuk di sini -
    http://www.bisnes-online-sebenar.com/
    Terima Kasih :D
    Offline
    salam,saya berminat dgn refererx. ada tak wat service personal coaching ttg penggunaan refererx. thanks
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    salam nadieya...

    berminat nak dapatkan refererx dr link u...ada offer lg ke pasal rebat RM63 tu?

    Mintak bgtau stepnya kalau masih ada lg...

    TQ
    Offline
    salam Nadia nak tanya comel la awak punya pic tu yg pakai baju warna hijau..

    mcm mana ek nak buat pic dari gambar yang betul kepada gambar cam kartun cm tu?mahal tak? :)

    -nurul aswani
    Offline
    Salam sis.. Nak beli akaun YSM ASAP. Perlukan dalam 3-4. Nak beli secara pukal. Sila offer harga terbaik. hehe.. 5 akaun macam dalam thread sis jual RM100 setiap 1 leh x? nak beli banyak ni.. hehe..
    Offline
    Salam.
    Nk tya psl ebook cpa & fb tu la... apasal khairilz tu x respon.
    Dh 3-4 kali emel dia, x bls2.
    Sis kan team dia kan... blh beli melalui sis x?
    Emel sy: no_one_my@yahoo.com
    Tq...
    Offline
    Salam..

    Nak tanya Nadieya..Kalau kita tak ambik modem, kita just register untuk sim card, berapa ya dia charge?

    TQ
    Offline
    Salam..

    Nak tanya Nadia..Nadia pakai digi broadband ke?

    Dah berapa lama guna ye?

    Laju ke?

    Nak dapatkan kepastian dari Nadia bcoz saya dah hampa sangat guna celcom & maxis broadband...Slow mcm siput..

    Harap Nadieya sudi berkongsi..

    TQ
    Offline
    Salam..

    Nak tanya Nadia..Nadia pakai digi broadband ke?

    Dah berapa lama guna ye?

    Laju ke?

    Nak dapatkan kepastian dari Nadia bcoz saya dah hampa sangat guna celcom & maxis broadband...Slow mcm siput..

    Harap Nadieya sudi berkongsi..

    TQ
    Offline
    salam nadieya..

    awak dah dpt refund drp azrul berapa banyak dah..?
    dah lama dia tak byr baki lagi ni..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top