Recent content by myname

  1. myname

    How to make money from chua soi lek scandal

    Ini adalah satu teknik yang berkesan. Menceritakan isu semasa yang panas dalam blog kita. Tapi perlu berhati-hati dan fakta-fakta mestilah tepat.
  2. myname

    knapa otai2 perniagaan internet tak dedahkan koleksi website peribadi

    Untuk apa mereka perlu mendedahkan website adsense mereka?
  3. myname

    Want To Ask - Flash Template

    take sesiapa yg tahu ke? :) mungkin ramai yg sedang bercuti...
  4. myname

    Want To Ask - Flash Template

    Saya nak bertanya kepada semua di sini, di manakan saya boleh mendapatkan flash templates design yg menarik dengan kadar belian yg murah. Boleh listkan website2 yg blh dipercayai kredibilitinya selain di www.templatemonster.com Sekian. Terima kasih.
  5. myname

    ada tak yang minat sticker kereta

    cubalah... pasaran yang menentukan.
  6. myname

    Budget Web Design

    jujur cakap, u ni tiada etika dlm berforum... u menggangu thread saya... kalau u nak tunjuk pandai.. simple n easy.. gunakan private message... PS. Thread ni bukan untuk dicussion pasal web development, web programming n so on... sila ke thread yg sebetulnya... jangan kecik hati... :)...
  7. myname

    Dah Tengok Cicakman?

    CGI cicakman ada class... cuma jln cerita tu kena kasi umpph lebih... Saya percaya ruangan 'sembang umum' dibuka supaya ahli forum dpt bersembang apa saja, asalkan tidak menyalahi undang2... tiada isu off topic.. PS. Apa yg saya perhatikan dlm wangcyber, banyak juga pos2 di ruangan bisnes...
  8. myname

    Pilihan terbaik

    time bujang ni la beli keta murah2... 1100cc pun dah ok... jimat minyak dan boleh kumpul duit utk kawin... dah kawin pun pakai la keta yg sama sampai habis bayar... lepas tu beli la keta baru yg 1800cc - 2000cc utk balik kampung dan bawa anak jalan2... keta lama takyah jual... sekurang2nya ada...
  9. myname

    Buku Motivasi Berpengaruh

    Buku "Start Late, Finish Rich"
  10. myname

    My 'Small' Office..

    kristal skrin pun blh... kurang radiasi dan paparan lebih tajam... apa2 barang, kalau dijaga mengikut buku panduan, confirm tahan lama.. :)
  11. myname

    Panduan WordPress

    create database, create table, drop table, query data, semua tu penting dlm teknikal blog, forum, autoresponder, MOD dsbnya. Bukan semua aplikasi apply dlm fantatisco. Sesiapa yg pernah create dan modification forum sendiri, mmg dah biasa create table dlm database. So pelan2 belajar...:)
  12. myname

    Internet biz yang menguntungkan anda sepanjang 2006?

    services bisnes...online support utk company/helpdesk utk database... kalau database diaorg ada problem atau perlukan maintenance bulanan...
  13. myname

    Apa yang buat Saya Mula Online Bussines

    Sesiapa yg baru join MLM ni, nasihat saya, Jangan 'Meniaga Larut Malam' (MLM) sudah... :) tak baik untuk kesihatan... banyak duit, sakit, duit banyak bayar bil hospital...
  14. myname

    My 'Small' Office..

    SOHO saya, laptop sebiji, mana2 pun boleh... :) gambar takde...
  15. myname

    Internet biz yang menguntungkan anda sepanjang 2006?

    jual ebook, prepaid, database support
Top