MyIkhtiar
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam Ikhtiar,

    Ingat akak lagi tak..akak pernah buat personal coaching thru YM hari tu buat blog wordpress. Ikhtiar apa khabar? Akak nak tanya sikit, akak nak mintak buatkan review produk akak tapi di WC kat mana post yang sesuai ye..kalau dapat nak ada 2 atau 3 orang lagi yang sudi buat review.

    terima kasih,
    suraya mokhtar
    Offline
    kepada sahabat sekalian, kadang2 saya tak perasan msg kamu ada kat sini..
    sebarang maklumat boleh terus hubungi saya di pencetusmindagmail.com atau di adminikhtiar2u.com.. Maseh..
    Offline
    wslm.. maaf zass.. saya baru perasan msg kamu...
    saya dah hantar email... sila cek kat email kamu..

    ya personal coaching masih di buka..
    Offline
    salam...

    nak tanya personal coaching nak wat web masih buka lagi ke?

    jika di melaka dimana lokasinya....
    Offline
    salam ....

    saya ingin tahu pakej RM250 ni termasuk domain dan hosting ke?

    ni personal coaching face to face ke?

    jika di melaka dimana tempatnya?

    sila email saya indai_biz@yahoo.com

    sy tak dapat email kat email yang ada kt web awak
    Offline
    wslm.. ok bro.. thanks.. sorry hosting wat hal.. tu yg order form problem.. ape2 hal contact sy je ok..
    Offline
    salam, sya berminat nk wat blog ttg bisnes sya..YM pn dh add, t sya send rm50 dlm bank akaun k!! domain hosting dh ade guna ooo.webhost.com!! tp link order form pakej a mcm error ja..t dh ok sy send k
    Offline
    boleh add ym saya jika berminat nak tahu lebih lanjut pasal hyprobulksms...

    shuhairi_88@yahoo.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top