Recent content by myarsenal

  1. myarsenal

    Mulakan Bisnes Tanpa Modal (Dropship)

    pm please... tq
  2. myarsenal

    Kenapa Ramai Orang ***** Reti Buat Duit?

    sebenarnya anda semua betul, sebab ianya adalah qada dan qadar Yang Maha Pencipta. Setiap sesuatu itu ada pro dan kontra, tinggi dan rendah, panjang dan pendek dsb. maknanya, selagi ada hayat, selagi itulah kita diwajibkan menuntut ilmu samada di U, pondok , surau dsb walaupun ianya bukanlah...
  3. myarsenal

    Saya Nak Join Hypro SMS, tapi nak tanya sikit...

    Alhamdulillah, akhirnya habis aku membaca thread nih dr awal hingga akhir.... Bagus perbincangan ini... cume ada yg keliru tentang apa yg cuba diketengahkan oleh mereka2 yg arif dan mahir dlm selok belok perniagaan ini... "hyprobulksms" Ini apa yg dpt sy simpulkan: Apa yg cuba diketengahkan...
  4. myarsenal

    Kes kena buang kerja akibat bisnes internet di office

    pada pendapat aku ler... dh terang lg bersuluh... majikannya sememangnya tidak mahu beliau berada dlm syarikat tuh... so apalagi angkatlah kaki mu dari anda melakukan sesuatu yg diluar dugaan suatu hari nnt... anda harus ingat yg dia membayar gaji dan dia yg berkuasa sedangkan anda... apa yg...
  5. myarsenal

    Site Adsense paling Dahsyat

    x de pape pun... link tu betul ke @ saje je depa test... :rolleyes:
  6. myarsenal

    nak adsense for domain

    derunk ni x faham soklan la bro... tu yg pekse SPM failed...hik3 so kalu sesape yg sudi berkongsi tu silakanlah.. jgn malu2 kucing... di bln ramadhan elok membuat amal jariah ckit2... sape yg bg free panduan tu lg ler ok...hahahaha jgn marah RK...gurau jerk kalu sape2 nk tau godeh je la...
  7. myarsenal

    nak cari website hosting yg terbaik..

    salam... tumpang ye... aku duk penin... x tau mana 1 nk beli... aku dh compare rega dan apa yg diberikan... yg mana 1 ok netkl ke datakl.. aku rase mcm datakl ada kelebihan dari netkl psl rega rm145 <> rm100, add on domain 1+5 <> 1+2, disk space 10G <> 1.5G bandwith pun besar... cume nk taw...
  8. myarsenal

    SEO Rules

    perkongsian maklumat yg amat berguna sekali... sekali sekala kene gak wat ulangkaji... bagus la Malaysia_IM thanks
  9. myarsenal

    cara membuat ecover

    bro, kalu hang type "free ecover" kat pakcik gogel search tu... mcm2 ada... try la... :)
  10. myarsenal

    apakah nama domain yang sesuai?

    sambil menyelam bos... hik3 nama domain yang sesuai? pd aku.. kene la tgk produk apa yg ko jual... dari ctu bru la ko kene cari domain yg sesuai dgn produk tu... kalu nk free... gunakan blogger ke... wordpress ke... co.cc ke.. ishk.. banyak ler kalu ko wat research... ko google jerk.. mcm2...
  11. myarsenal

    Rugi dah rm250 masuk jutawanklik......

    salam... saje nk mencelah... pd aku la lebih baik ko setup 1 blog sendiri... sebab dari blog ni macam2 kita boleh buat... cth adsense, skang pun dh ada adsense for domain... affiliate dll.. ko fokus jer pada blog ko tuh... sure akan ada hasilnyer... at least blog ko tu x de la mahal mana pun...
  12. myarsenal

    Peristiwa Ketika Temuduga di SPa

    ni pada pendapat aku je la... bese la kalu anda nk pegi interview waima kat mana2 sekalipun (samada swasta maupun k'jaan)... mesti ada sorang 2 yg kureng ckit... nk tunjuk ego... yg penting nawaitu kita... nk keje atau tidak bile kite terpaksa pegi.. itulah yg menjadi penyebab mengapa kita...
  13. myarsenal

    paypal oh paypal.....

    tak mahal... kalu x silap bawah rm100 jerk... tp ada kekurangannya... x bleh nk withdraw cume leh offer pd sesape yg berminat nk membeli usd dan transfer duit tu ke dlm acc anda jerk...
Top