Recent content by mursyidi_1986

  1. mursyidi_1986

    Memerlukan Pinjaman Segera

    Assalamualaikum, Sy tak pasti jika thread ni betul. Tp disini saya memerlukan bantuan anda yg ada di wc ni. Memerlukan pinjaman segera berjumlah RM 70,000. Saya bekerja swasta dan mengalami kesukaran untuk melakukan pinjaman. Saya akan bayar semula secara ansuran selama 4 tahun. Itu sahaja yg...
  2. mursyidi_1986

    Mencari part-time editor untuk edit artikel

    Saya berminat jugak.open lg ke?
  3. mursyidi_1986

    Keluarkan modal $25 hasilkan $5-$6 seminggu

    pm saya jugak ye
  4. mursyidi_1986

    Jana Wang dalam Euro!

    klau boleh lg, pm sy skali.....
  5. mursyidi_1986

    Jom Cari Idea eBay !!

    Thank bro gt500. kamera biasa ja.olmpus pkai film.model trip 505 kot.
  6. mursyidi_1986

    Jom Cari Idea eBay !!

    aku ada nk jual kamera lama aku kt e-bay, tp time nk list 2 dia ckap tak lengkap lg info, handling time. handling time 2 ape? aku tak tau nk bt ape ni.
  7. mursyidi_1986

    Newbie? Jangan create musuh jika anda mahu berjaya

    saya pun nak bkwan dengan suma orang kat cni. tmbahan plak sy ni tersngt bru plak 2. nak menimba ilmu, biar bsah diri ni dengan ilmu dari otai2 kat wc ni.jd bleh lah ye sy nak bkwan dengan suma. bro zarul e-book tentang nyanyian bla nak release, cek tak sabaq dah ni(hehe...lari topik jap.)
  8. mursyidi_1986

    saya lagi la bru!!!

    Assalamualaikum, saya ni nak kta bru mmg bru, dah banyk e-book sy bli dan bca tp still tak tau sngt-sngt nak buat apa. klaulah anda yang diluar sana bersimpati tlonglah bg pandangan. klau pm lagi bgus.lagi saya suka. ape2 pun ucapan trima ksih sya dahulukan. :confused::confused::confused:
  9. mursyidi_1986

    saya lagi la bru!!!

  10. mursyidi_1986

    Bank Apa Kat Malaysia Yang Ada Mastercard/Visa Card Debit?

    thank bro raffy, mmg bnyk mmbantu. sori la klau soalan 2 brulang just sy ni bru sngt-sngt lg so mmg tak tau sngt. pe2 pun thanks again.
  11. mursyidi_1986

    Bank Apa Kat Malaysia Yang Ada Mastercard/Visa Card Debit?

    Assalamualaikum, Ni post pertama aku,so paham2 la ye. aku da apply debit card cimb, lbih tpat CIMB e-MasterCard. mcm topup card la. akaun dia asing dari akaun bank. aku apply dalam 11 hari dah siap dah. skrang ni aku nak tanya bleh ka gna kad 2 untuk verified paypal. klau ada2 sapa2 yang dah...
Top