Recent content by mumtahanah

  1. mumtahanah

    [-- Action Switch --] suis ajaib menghapus procrastination dalam kurang 30 saat.

    tak leh transfer duit la..kuar error "Status: Unsuccessful - Account is not authorised. Reject code: [0076]"
  2. mumtahanah

    Kilang Dosa & Facebook

    ramai jugak yang melenting dalam blog owner video tue..
  3. mumtahanah

    Ingin Buka Bisnes Pasu Di Internet ...

    pasu tanah liat nie senang pecah tak..?kalau nak pos better guna currier dulu ker..buat permulaan,mungkin boleh buat pasu2 yang comel dulu utk attract customer..pasu comel utk atas meja di pejabat ker dll..eh, ke pasu tanat liat nie jenis besar2 punya..? try jual kat facebook..pempuan cepat...
  4. mumtahanah

    Sape suka makan dadih?

    yeahhh..saya suka..saya boleh buat sendirik, tapi nak buat tue malas, nak makan rajin.. ada citer how to market dadih ker..?
  5. mumtahanah

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    makeup MAC ker..? kawan saya penah beli yang tak ori, gatal muka, naik ruam2...huhuhuh
  6. mumtahanah

    Arah Yang Tak Tentu Arah

    Hati Tikus Seekor tikus yang bersahabat dengan seorang ahli sihir hidup dalam ketakutan di sebuah rumah besar. Apa tidaknya, dia sentiasa dikejar oleh seekor kucing besar peliharaan tuan rumah. Tidak tahan dengan penderitaannya, si tikus menemui ahli sihir. “ Tolong ubah diriku menjadi...
  7. mumtahanah

    Arah Yang Tak Tentu Arah

    Ego Si Katak Seekor anak katak pulang ke pangkuan ayahnya dengan tercungap-cungap. “ Ayah, saya baru pulang daripada bermain di sawah padi. Saya jumpa seekor binatang namanya kerbau…” “ Ah, apa nak dihairankan?” kata bapa katak walaupun sebenarnya dia sendiri tidak pernah menlihat...
  8. mumtahanah

    Arah Yang Tak Tentu Arah

    Arah Yang Tak Tentu Arah Seorang lelaki yang sedang sesat jalan, berada di empat persimpangan. “ Mana satu simpang yang harus saya pilih?” tanyanya kepada seorang yang kebetulan berada di situ. “Kamu hendak ke mana? Ke mana destinasimu?” “Saya tidak tahu…” jawab lelaki itu. “Kalau...
  9. mumtahanah

    Dropship untuk peniaga tegar EBAY!!! Bukan peniaga ebay pun boleh layan

    RM17 tue included untuk shipping fees+tracking number ker, bro?
  10. mumtahanah

    Dropship warga wc

    Thanks atas jawapan tersebut.. btw, ada lagik satu soalan..boleh saya tahu if any user from WC yang dah guna perkhidmatan dropship awak..so, senang nak tahu review mcm mana service dropship tue.. TQ
  11. mumtahanah

    Dropship warga wc

    salam.. saya ada dua soalan : 1- ada kemungkinan boleh pecah tak or ada experience 'powder' dalam bekas make up tue pecah..bukan apa seriau posmen main lempar2, sampai kat buyer retak/pecah powder tue.. 2- kalau interested nak jual make up tue boleh provide gambar yg clear dan besar sket tak...
  12. mumtahanah

    Laman Web Design dan Order Hadiah Secara Online..

    kalau nak barang2 mcm Artsnow spt mousepad,tshirt,pillowcase,laptop skin dll boleh rujuk link di bawah..member WC jugak...:) http://www.wangcyber.com/forum/ebay/27095-dropship-warga-wc.html
  13. mumtahanah

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam guys.. adakah bila kita send invoice through paypal dan buyer bayar melalui invoice tue kita dianggap 'membuat transaksi luar Ebay' ?
  14. mumtahanah

    Perlukan 25 Orang Beta Tester Untuk Produk Terbaru Flarebiz Network!

    salam.. apa qualifications untuk diterima jadi beta tester nie..?
Top