Recent content by Mujahid Al-Akhund

  1. Mujahid Al-Akhund

    ((Promosi Pelancaran)) Panduan Forum Wordpress

    antara cara penyelesaiannya, bro.... lantik moderator... bagi offer menarik kat dorang... and mungkin... bleh cari saper untuk sama2 jadi admin.. untung.. kongsi sama2.... :)
  2. Mujahid Al-Akhund

    Murah Berdesup | Ping & indexkan Site Anda Kurang Dari 5 Saat

    bro.... aku maklum.... yang ada seller yang jual rm7... tak langgar rule lesen ke tu ek? huhu :D aku jawab 1soklan aku sendiri.... hehe :D yap.... memang boleh.. in fact.. dalam 1masa..... wat lebih daripada 1site pon bleh.... hehe :D
  3. Mujahid Al-Akhund

    Wa tak mo cite panjang2.. Lu tengok sendili laaaaaa..

    aku penah dapatkan antara produk2 bro Fendy nih..... memang bebaloi2........ huhu :D tapi.... bila Fendy wat camni.. memang beruntung2 la korang.... for sure!! :) all the best, bro... keep up the great works, ya...... :)
  4. Mujahid Al-Akhund

    [WTS] Baitulbytes: Premium Storage Webhosting 10gb - RM100/year *Free Domain Reg*

    bro Hazwandi..... untuk promo 2 bulan tu (end esok) bleh ke kalau wat via link affiliate kawan....? hehe :D bro.... ni bab paling asas dalam IM.. and i mean.... paling asas bro tak patut tak tahu ni, bro... coz bro dah agak lama in this field.....
  5. Mujahid Al-Akhund

    ((( PESAN BUKU??? ))) Pesta Buku Selangor 2011

    okeh.... aku usha2 dulu sambil2.... pe2.... aku post balik kat thread ni... (kalau ikut @ 1st post aku.. kena bayar dulu @ 2hb, 3hb aku usha2, kalau takde gak buku2 yang diorder.... aku refund.. tapi takpe.... pasal sorang je yang bemunat ni.. aku usha2 dulu... hehe :D )
  6. Mujahid Al-Akhund

    (WTB) Teknik RM450 Sebulan Oleh Bro YoyoYHS

    okeh.. selection telah dibuat.... hehe :D thanks kepada semua yang participate.. i do really appreciate effort korang..... :)
  7. Mujahid Al-Akhund

    ((( PESAN BUKU??? ))) Pesta Buku Selangor 2011

    yang ni ke, bro...
  8. Mujahid Al-Akhund

    ((( PESAN BUKU??? ))) Pesta Buku Selangor 2011

    got that.... meaning nak yang bm traslated ar... :) bro ingat tak penerbit yang terjemahkannya tu? lagi baik... kalau ada nama si penterjemahnya.... :) senang sikit aku nak usha2... terus gi gerai penerbitnya.... huhu :D
  9. Mujahid Al-Akhund

    (WTB) Teknik RM450 Sebulan Oleh Bro YoyoYHS

    up thread sendiri...... hehe nak kumpol2 offer dulu.. then nak pikir2 dulu.. then decide.... and closed.... :)) thanks, bro.. for willing to participate.... :) meaning..... ni takyah PM la ek..... huhu (aku mudah paham kalau ayat2 gitu....... hahaha :)) )
  10. Mujahid Al-Akhund

    << Facebook Store Generator >> Bina kedai Facebook Anda Sendiri Dalam Masa 5 Minit

    gempak ar.... memang mantop bonus tu... :D all the best, bro.... keep up the great works, ya.... :)
  11. Mujahid Al-Akhund

    ((( PESAN BUKU??? ))) Pesta Buku Selangor 2011

    oh ya.... sebenarnya hari2 aku gi... hehe :D tapi aku tak update apa2 kat sini... coz ingatkan takde saper2 bemunat... huhu :D so.... kalau ada yang nak aku update program2nya.... inpom kay..... coz tentatif kat urusetia.. tak valid kadang2..... :)
  12. Mujahid Al-Akhund

    ((( PESAN BUKU??? ))) Pesta Buku Selangor 2011

    owh..... ingatkan takde yang bemunat.. hahaha :)) okeh2.... aku try usha2 sambil2.... :) tapi tak ingat nak mentioned above...... kalau bleh... sertakan skali nama penerbitnya skali... so lagi mudah aku nak cari... ps - aku reply sini je la ek... tak reply dah kat PM..... huhu :D
  13. Mujahid Al-Akhund

    << Facebook Store Generator >> Bina kedai Facebook Anda Sendiri Dalam Masa 5 Minit

    wa'alaikumussalam, bro... :) nak tahu details pasal ni..... hehe :D
  14. Mujahid Al-Akhund

    Berapa Servis Untuk Buat Website Macam Ni???

    owh..... gempak gak ratenya, ya..... huhu :D cipta tu.. tak tahu lagilah.... tapi ada kawan mintak aku usha2 dulu.... :)
  15. Mujahid Al-Akhund

    Blog Automotif Malaysia

    so far..... aku tak jumpa lagi.... tapi adik aku maniac moto.. nanti aku tanya dia... and update... :)
Top