Recent content by MuhdHamdi

  1. M

    Urgent ! clickbank+email marketing

    Assalamualaikum warga wangcyber..... nama saya faiz... saya pernah purchase dan guna product clickbank nama no nonsense muscle building, Alhamdulillah product tu dah tolong saya transform badan saya dari kurus kering dan akhirnya merasa la jugak ada muscle... (kalau nak kata badan saya...
  2. M

    CEPAT ! siapa di sini ada sediakan servis DESIGN EBOOK dan TRANSLATING ?

    1) assalamualaikum tuan/puan, Saya perlukan someone yang boleh letak design dalam ebook saya... 2) kalau nak kata whole translating dari bahasa melayu kepada bahasa inggeris tu tak la tapi just grammar correction... saya perlukan someone yang boleh repair grammar translation...
  3. M

    boleh gila aku dengan fb ads ni.mcm mana weh ? !!!!

    saya ada modal lebih kurang dalam 1000 dollar atau 3000 lebih... saya tak ada masalah nak buat ayat advertising yg cun melecun pasal dh ada pengalaman pakai 7search(akhirnya baru ku tahu=site ppc sampah) tujuan saya nak guna fb ads ni ialah untuk bina email list pasal saya ni...
  4. M

    kat sini memang tak ada orang buat job translator ke ?

    saya perlukan sangat2 khidmat translating... pm saya untuk detail projek...
  5. M

    URGENT ! siapa kat sini ada buat khidmat translating dari BM to BI ?

    URGENT ! siapa kat sini ada buat khidmat translating dari BM to BI ? kalau ada yg berminat nak ambik job ni boleh send PM kepada saya.. (dan kalau boleh tempoh yg saya nak untuk siapkan adalah dalam 2 hari-agak2 boleh ke ? )
  6. M

    URGENT: REPOST : bab bab sales page/minisite siapa yg pakar

    saya ada post dekat pembangunan web tapi senyap je.. apa yg saya nak, 1=buat minisite/sales page 2=hias minisite dengan grafik 3=exit popout 4=last nak hias sikit exit popout dengan grafik.. kalau anda orangnya,PM untuk bincang pasal harga... kalau tak ada,ada...
  7. M

    saya tengah mencari pakar untuk buat minisite=SALES PAGE dan SEWAKTU DENGANNYA

    benda yg saya nak,dalam kepakaran: 1=buat minisite atau sales page 2=hias minisite dengan grafik 3=exit popout 4=lepas tu nak hias sikit exit popout dengan grafik.. PM me untuk bincang pasal harga.. terima kasih kerana membaca :)
  8. M

    clickbank dah lain,macam mana nak start sebagai affiliate ?

    maksud saya,saya dah siap report untuk dibagi kepada subscriber-berkaitan niche muscle building=follow up report... tu je,follow up+bagi value and repeat.... cuma tak faham macam mana nak pilih product,affiliate link etc,so mcm mana saudara ?
  9. M

    clickbank dah lain,macam mana nak start sebagai affiliate ?

    clickbank dah tukar dia punya design etc,memang rombak habis la katakan, so macam mana nak start... saya dah ada teknik pemasaran=email marketing, tapi bab bab nak pilih produk,affiliate link etc... arghhh try jugak cari kat youtube tapi video semuanya old edition.... so macam...
  10. M

    hostgator problem...adakah normal jadi macam ni ?

    saya dah beli hosting dkt hostgator 24 jam lepas... tapi tak dapat lagi nameserver dari email katanya... adakah normal jadi mcm ni/memang dia ambik masa lagi lama dari 24 jam?
  11. M

    SUPER URGENT !!!! saya perlukan translator dari malay to english

    saya ada review yg perlu ditranslate dari bm ke bi... PM me the price... panjang lebih kurang 1000 perkataan
  12. M

    kad ada masalah pulak,haishhh

    macam mana eh nak VERIFIED PAYPAL GUNA RHB ? ke cuma boleh guna maybank je and rhb cuma berfungsi untuk topup ?
  13. M

    jangan gelak tau dekat soalan saya: maaf la saya ni noob lagi

    terima kasih bro kerana reply :) tips yg sungguh berguna :)
  14. M

    jangan gelak tau dekat soalan saya: maaf la saya ni noob lagi

    saya ni minat dengan affiliate marketing.. especially tentang clickbank,dah puas selongkar maklumat kat google,ramai yg cakap cara TERBAIK IALAH EMAIL MARKETING... so straight ke soalan: sape kat sini pernah try email marketing ? saya ni noob lagi sebenarnya.... SOALAN SATU...
Top