Recent content by muhdfarhan

  1. muhdfarhan

    Universiti mana dan jurusan apa?

    salam semua..tq untuk bagi jawapan berfaedah dari korang...terlalu banyak menyebabkan aku semakin pening memikir jawapan korang..hehe..anyway, tq semua...aku rasanya plan balik strategi hidup aku..hehe..kepada sesiapa nak nak apply u lepas ni, jom sama-sama kongsi kat aku korang nak pilih apa...
  2. muhdfarhan

    Universiti mana dan jurusan apa?

    Aku akan mengisi borang kemasukan ke IPT tak lama lagi. Aku nak mintak pendapat korang . Apa jurusan yang mendapat market yang tinggi sekarang dan mampu bertahan 20 tahun lagi? kalau jurusan IT, rasanya boleh berkembang lagi ke? aku lebih meminati bidang IT dari dulu. Cuma takut tak berkembang...
  3. muhdfarhan

    FXmalay macam mana ?

    Sokong2..kalau usaha pun kena tindas jugak..cam mane tu ?:)
  4. muhdfarhan

    Blogstarz: MLM atau skim cepat kaya atau $%##(apa-apa la) ?

    Apa pendapat korang? aku dah baca kat beberapa website tentang blogstarz. Members wangcyber bagi komen cikit.. Lama dah tak dengar khabar blogstarz ni? Hanya nak tahu ye.Jangan saman aku :).hehe
  5. muhdfarhan

    Advertlets Scam?

    advertlets memang canggih..tak payah risau tentang duit korang..pasti dapat punya..hah
  6. muhdfarhan

    Google Jadi B0D0H!

    hahah..betul tu.aku dah kena juga.sampai website aku yang masih belum aku letak apa-apa pun kena virus dia kata.haha
  7. muhdfarhan

    Pihak Adverlets Memberi Komen mengenai Pembayaran Kepada Publisher

    haha..bagus aku jual buku je..kalau tak mampu nak bayar bagus tak payah pow orang..s^%* betul.
  8. muhdfarhan

    AWAS : Kepada Pelanggan Rahsia USD50 Sehari

    bro, tahu tak pasal fxmalay? bleh caya ka?
  9. muhdfarhan

    AWAS : Kepada Pelanggan Rahsia USD50 Sehari

    tq..ada jugak scammer dalam ebook ye..heh..
  10. muhdfarhan

    AWAS! Topeng baru Skim Cepat Kaya!! bhg 1

    kalau betul tentang entri tu, mesti kadar kemiskinan tegar 0% kat malaysia..haha
  11. muhdfarhan

    AWAS : Kepada Pelanggan Rahsia USD50 Sehari

    boleh caye ke benda tu?hu
  12. muhdfarhan

    FXmalay macam mana ?

    Salam semua. Ini post pertama aku.hehe Ok. AKu malas nak mencari sub topic ni. Kepada sesiapa yang tahu bab ini(aku mengharap jawapan ringkas je ye). Apa pendapat korang tentang fxmalay? Dengar cerita dapat $25 kalau post 100 post..huhh
Top