Recent content by mudahsaja

  1. mudahsaja

    nak beli website ecommerce...

    Dapatkannya percuma di bawah....
  2. mudahsaja

    World Best Free Autoresponder (100% Percuma) Untuk Anda

    pasal spam ayat anda menentukan masuk spam box atau tidak. aweber dan getresponse pun sama. so pandai-pandalan buat ayat yang spam filter boleh lepas.
  3. mudahsaja

    Persoalan berkenaan wordpress (Mintak maaf kalau dah wujud penerangan)

    betul tu... sy pernah buat tu dan semua teks asal post automatik akan ada dalam blog baru wordpress kita tu. Boleh minta imabiz tunjuk ajar... teknik ni rasanya paling mudah. Tentu imabiz boleh bantu...
  4. mudahsaja

    Sistem meningkatkan visitor

    sy pernah cuba guna servis trafik melalui google ads www.bringvisitor.com tapi lepas tu hasilnya mengecewakan. trafik semua dari cina dan ntah apa-apa. Saranan sy kalau nak dpt trafik tu baik guna cara yg betul. sy pun tengah tercari-cari cara yang betul tarik trafik.
  5. mudahsaja

    Mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook Dalam Masa 10 Hari

    bunyi macam menarik jer.. tp sebenarnya nampak berisiko juga. Tak pasal-pasal kena ban nanti. Kalu sikit tu mungkin ok ler kot...
  6. mudahsaja

    6 Template Minisite Profesional PERCUMA. Siapa Nak?

    kira macam pro designer la juga.. minisite tu bagus dan menarik. Percuma pulak tu...
  7. mudahsaja

    Rugi kalau tak beli hosting di NETKL..tawaran TERHAD!!!

    sebenarnya harga tu potong RM100.00 pun masih mahal. Newbies sudah tentu tak sanggup walaupun pakejnya menarik. Otai mungkin berminat kot..
  8. mudahsaja

    Best Autoresponder?

    Bagi yang rasa berbaloi pakai aweber & getresponse teruskan. Takut hasil jualan tak seberapa, buang duit jer byr yuran bulanan. Sy dah cuba guna aweber & getresponse tapi tak berbaloi. Dah banyak ilmu nanti boleh la tukar pakai yang berbayar....
  9. mudahsaja

    Bagaimana nak dapatkan 5000 friends di facebook dengan pantas..?

    Saya pun buat masa ni add manual jer nak dapat kawan... adala try guna blaster pro untuk FB tapi takut kena banned dgn facebook. Apapun kualiti lebih penting dari kuantiti.. tak gitu?
  10. mudahsaja

    Best Autoresponder?

    Banyak yang syorkan yang trial (berbayar selepas 30 hari) tapi saya nak syorkan pada anda yang nak pakai autoresponder Free 100% sila ke blog saya (Untuk Lihat Demo Subscriber Optin) atau klik jer KAT SINI untuk dapatkan autoresponder Free sehebat Aweber & Getresponse walaupun tak semua. Ianya...
  11. mudahsaja

    Siapa Kat Sini Pernah Guna Opencart?

    Betul... blog saya guna wordpress..
  12. mudahsaja

    Siapa Kat Sini Pernah Guna Opencart?

    Pergi ke blog saya (link bawah) dan Klik pada My Ecommerce Site (My Other Links Site) di blog saya dan anda boleh lihat sample laman web ecommerce menggunakan skrip percuma opencart. Anda boleh test pembelian di sana untuk melihat kelebihannya. Tak perlu bayar apa-apa pun.
  13. mudahsaja

    Siapa Kat Sini Pernah Guna Opencart?

    Lihat Links Kat Bawah..
  14. mudahsaja

    Masih Tak faham mengenai SEO..

    thread yang bagus ttg seo untuk newbies
Top