Muaz Hadi
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam sejahtera, saya berminat nak tanya pasal Alertpay.
    1. Apabila dah verified sbg Personal Pro, berapa limit penerimaan dan withdrawal ke akaun bank yang kita dah setkan dalam profile kita tu? Akaun yang saya daftarkan adalah Maybank. Untuk info, cara saya verified adalah secara penghantaran kod pengesahan melalui SMS. Akaun bank yang saya berikan juga telah disahkan oleh pihak Alertpay.

    2. Saya baru je daftar beberapa bulan ni dan akan mungkin menerima amount agak besar (Hasil daripada GTP) dan ingin masukkan ia kedalam Alertpay.
    Ada tak kkemungkinan risiko dikenakan status "Limit Account" seperti Paypal?

    Syukur berkat panduan asas Alertpay Saudara Muaz, saya dah faham skit apa mesej yang saudara sampaikan.
    Terima Kasih
    Sekiranya saya masukkan kedalam Alertpay
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top