Recent content by Ms. Cincai Jerla

  1. Ms. Cincai Jerla

    lynk.my - Jana Pendapatan dengan Malaysia URL Shortener

    Dah tengok dah lynk ni. Ala-ala adf.ly. payment rate pun cambest jer..
  2. Ms. Cincai Jerla

    Macam mane nk dapatkan traffic untuk blog?

    Cadangan razoz18 adalah pilihan terbaik. Saya sendiri subscribe blog blogger-blogger barat dan ramai dah tak menggunakan rss feed tapi lebih kepada email. Jika facebook ilang ke aper, atleast kita masih boleh blast blogpost kat list kita.
  3. Ms. Cincai Jerla

    Review group buat duit dengan youtube adsense

    @Naz Akhtar... Bagi2 like ek jika jawapan saya membantu serba sikit. Nak posting kat ruang ads tapi perlu banyak like. Huhu.. Saya baca apa yang otai share kat group ni jadi saya share sikit kat sini k. Ermm... Basic kena buat adsense. Lepas channel dah up sikit baru join network...
  4. Ms. Cincai Jerla

    Review group buat duit dengan youtube adsense

    Buat duit dengan youtube adsense. Groupnya yang aktif pasal youtube adsense ngan mcn. Asal ada yang bertanya, akan ada yg menjawab. Tak pasti la sayer naper. Rasanya orang tak faham macamana nk gunakan group tu kot. macam kat forum ni, lama juga pusing-pusing baru buat posting ni. Hehe..
  5. Ms. Cincai Jerla

    Review group buat duit dengan youtube adsense

    Group ni kita boleh akses setelah membeli produk ebook. Saya nak promote affiliate, tapi status tak cukup like pulak. :) Jadi saya sekadar buat review sahaja.
  6. Ms. Cincai Jerla

    Review group buat duit dengan youtube adsense

    Saya bertanya kepada kawan saya, "Jika semua ustaz-ustaz ni boleh buat duit dengan YouTube, mengapa mereka tak beritahu ye?" Kata kawan saya, "Mana boleh, mereka bukan keduniaan. Ustaz-ustaz ni buat duit dengan YouTube pun sebagai bonus sahaja." Mungkin ada yang tertanya-tanya bagaimana...
  7. Ms. Cincai Jerla

    Siapa tahu panduan pengiklanan di Facebook..?

    Nak promote kat FB depends kat demografi juga. Jika pasaran antarabangsa, FB Ads memang direkomenkan sangat2. Jika dalam negara, nak targeted tu agak sukar bila kita nak asing2kan interest dsb. Promote fanpage agak kurang memberangsangkan melainkan fanpage ada banyak content menarik. Saya...
  8. Ms. Cincai Jerla

    Pendapatan sampingan pendaftaran percuma

    Saya menggunakan line sama dan saya amat merekomenkan sebab dapat RM20 setiap kali topup RM50. Setakat ni tawaran bonus RM20 tu masih ada so agak berbaloi bagi orang yang kuat topup macam saya. Lol.
  9. Ms. Cincai Jerla

    Buat duit dengan iklan setiap 30 minit dapat dollar

    Buat bacaan kat Google, ramai yang beri review positif. Lagi pula mereka menawarkan produk jadi boleh dikeluarkan daripada kategori skim ponzi. Sesuai kepada yang online selalu kot. :)
  10. Ms. Cincai Jerla

    Trying lot and lot of possible income from the internet.. :)

    Trying lot and lot of possible income from the internet.. :)
Top