mrs
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    thanks for perkongsian info n kongsikan ebook duitorgmalas kepada saya di asby.co@gmail.com
    Offline
    hai,how r u doing?mintk tlg ckit,bole ke email kan ebook duit org malas tu?tq.ni email jimmmm82@yahoo.com
    Offline
    tolong e-mail pada saya e-book duitorangmalas tu…terima kasih banyak.

    cf.cahaya@rocketmail.com
    Offline
    minta tolong post kan ebook duitorangmalas.Saya nyaris nak terbeli hari tu jugak..

    skhong8@gmail.com
    Offline
    minta tolong post kan ebook duitorangmalas.Saya nyaris nak terbeli hari tu jugak..

    skhong8@gmail.com
    Offline
    Salam mrs. Chiik nak minta satu copy duitorangmalas boleh ke? Walaupun dah lama mrs post boleh emel ebook tu.
    Offline
    haha...ilmu, saya pun masih lagi menuntut ilmu, banyak sangat ilmu sampai tak tau nak kaji yang mana dulu, bila kenal wangcyber, terlalu banyak ilmu dari kawan2...
    Offline
    i'm interest to know more about tis duitorangmalas idea, please send me a copy as well.

    (my first time in cyber space so dare not and don't know how to use cyberspeak)

    thks
    F
    Offline
    hai..sy ada terbeli duitorangmalas.. betul ke awak ada ebook tu?? boleh send pd sy??
    ezfarissa@gmail.com
    sy byk kali contact admin dia, tp x pernah reply..
    Offline
    Salam,

    Seperti yg dimaklumkan harap saudari boleh tolong postkan ebook duitorangmalas.com kpd saya. Dan mungkin akan saya buat review selepas itu. Email saya langgan@gmail.com
    Offline
    Aslkum saudari.. minta tolong post kan ebook duitorangmalas.com.Saya nyaris nak terbeli dahitu hari.nasib baik terbaca post message saudari.Ni email Saya.. roybiz@ymail.com TQ!!!
    Offline
    hello mrs.. boleh saya dapatkan e-book duitorangmalas tu? e-mail saya ialah ckpk1980@yahoo.com ..... terima kasih
    Offline
    hi, u ckp ade ebook duitorangmalas yer? klau ader tlg email kat jizzow@gmail.com

    tq vry much.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top