Recent content by mrHACKER

  1. M

    (WTS) cpu ddr3 + graficcard ddr5 untuk dijual

    why..salh ke..cakap tempat perniagaan internet
  2. M

    (WTS) cpu ddr3 + graficcard ddr5 untuk dijual

    saya beli ngan harga 2500..saya baru pakai...tak sampai sebulan pown..law awk nak saya leh runding lagi harga.. tpi law nak ngan lcd samsung 19 inci..harga saya bgi 2400..tp tak bleh kurang dah..
  3. M

    (WTS) cpu ddr3 + graficcard ddr5 untuk dijual

    Price: RM 2 300 (harga boleh dirunding) spec pc cpu : amd phenom 2 black edition x2 3.20ghz ( sudah di unlock menjadi 4 core) ( sudah di overclock menjadi 3.60 ghz) mobo : msi 770-c45 black edition ddr3 socket am3 hard disk : western digital 320 gb ( sata 2 ) graphic card ...
  4. M

    account pro niaga mudah.my untuk dijual

    assalammualaikum.. saya ingin menawarkan akaun pro niaga mudah.my yang mempunyai kredit ads 335 dengan harga cuma rm250 sahaja.. kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya sms or calling : 0139572506 atau pm saya...
  5. M

    Laptop acer untuk dijual

    saya tak tahu macam mana nak iklan kan kat mudah,saya dah iklan kan hari 2 tpi tak keluar,
  6. M

    Laptop acer untuk dijual

    MODEL =ACER ASPIRE 4736G ( NEW ) CPU =INTEL C2D T6600 SPEED =2.2 GHZ/800/2MB RAM =4GB DDR3 HDD =500GB SCREEN =14"WXGA CRYSTAL RESOLUTION =1366 X 768 DISPLAY =GEFORCE 105M VGA TYPE =512MB DEDICATED DRIVE =SUPERDRIVE CONNECTIVITY =WIFI 108N/BLUETOOTH WEDCAM=YES 0S =WIN7 HOME PREMIUM...
  7. M

    nak mintak tolong korang semua

    assalammualaikum..aku baru nk blajar tentang virtual credit card.. so aku nk mntak tolong korg, ade sape2 yg tahu kat mana aku bleh bli virtual credit card secara online & dapat virtual credit card dengan segera..kalau boleh aku nak yang boleh bayar dengan paypal...
  8. M

    [promosi] usb rmvb player tv output - for hardcore movies!!

    assalammualaikum... kami disini ingin promosikan external hard disk 500gb + 15000 lagu mtv karaoke + 5000 lagu mp3 sesiapa yang berminat sila masuk kan duit ke dlm akaun kami.... dan kami akan post barang anda dengan secepat mungkin..bila dah masukkan duit..email kan kpada kami...
  9. M

    kredit kad kene HACK!!!!!

    SPAM menggunakan Private Message (PM) adalah dilarang sama sekali. Sekiranya terdapat aduan dari MBCian, penghantar SPAM melalui PM akan diban tanpa notis.
  10. M

    kredit kad kene HACK!!!!!

    boleh ke aku nk detect org yang buat keje xsnonoh tu?
  11. M

    kredit kad kene HACK!!!!!

    salam...aku nk mntak pndapat korg smua.. kredit kad member aku kene hack..ade org gunekan kredit kad yang member aku link kan kt paypal kene hack.. ade org dh beli brg gune paypal akaun member aku.. sape2 yang prnah kene hack , tolong bntu..t.q.:confused:
  12. M

    Buat duit mudah dengan Metacafe

    metacafe mmg byr..tp ade syarat.. video msti yg original dr korg..stiap video yg korg upload msti b'kualiti,klu x kne reject.. sy dh lme join mnde ni..tp xde 1 pn video sy yg dpt smbutan..kcewa...korg jgn isau..metacafe bkn scam...
  13. M

    cari duit online

    sy bleh bntu...teknik yg sy akn ajr ckup mdah..ape yg prlu anda buat...pm sy k..sy akn bg taw caranya..
  14. M

    cmne cara nak transfer cash dr paypal ke akaun bank

    cmne cara nak transfer cash dr paypal ke akaun bank ade sape2 taw cmne caranye?sy btul2 nk mntk tlong korg sume..
  15. M

    debit card kene disable oleh paypal

    vcc 2 dilemma akn hantar gne pe?cbe details kn ckit..hehehe
Top