Recent content by MrDisc

  1. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    Aisehh...hits sangat website nie sampai ayam turkey pon berminat nak spam... :D Susah gak heh kalo tiptop sangat nie... :D
  2. MrDisc

    Nak belajar cara menulis artikel unik? jom baca ni

    Dulu masa sekolah kalo subjek BM - penulisan mesti susah sangat nak dapat level2 A+ @ A- Saya tanya cikgu: Kenapa sipolan tue dapat A+ saya cuma dapat B- heh cikgu? Cikgu jawab : Sebab sipolan menulis untuk orang lain baca...Awak tulis untuk diri awak yang baca... Sampai skrg masih blum dapat...
  3. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    They will pay for your VALUE bro...jangan risau... :)
  4. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    Soalan saya nie entah betul ke tidak... 1) Saya ajar APA YANG SAYA BUAT 2) Saya ajar APA YANG SAYA TAHU Ada beza tak bro? :P Yang banyak saya jumpa orang yang NO 2 jek...Untung orang yang dapat belajar dengan bro...sebab bro orang NO 1... :)
  5. MrDisc

    Ashadee shutdown @ tutup - korang sedih ke?

    Wah boss dah tanya nie..lebih afdal yang jawab nie datang dari BOSS gak laa...baru kita semua faham... Kita sama2 tunggu...sambil2 tunggu tue layan dulu kacang pagoda dengan air kopi kasik segar mata... :D
  6. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    Alamak...sorang lagi bakal goncang dunia flip2 nie...pasti cara yang boleh pukau punya laa...tumpang gembira saya sebab jiran sekampung bakal jadi otai flip2 nie... :D
  7. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    Pergh...coaching dengan teh ais dan air kosong sejuk jek...matahari sinar2 tue masuk...ini macam coaching bajet tapi income USD... :) Steady aa abang baju buaya merah hati....sib baik bukan merah jambu ala2 pamoga.. :D Area mana nie bro coaching...?
  8. MrDisc

    Ashadee shutdown @ tutup - korang sedih ke?

    Kalo bro mungkin follow gobala start dari chapter-M, gobala introduce kita dengan clickbank...then rupanya memang dier ada planning nak develop this kind of affiliate platform dan dier berjaya...tumpang bangga juga laa bila ada orang kita bangunkan platform sebegini hebat... Tapi betul laa...
  9. MrDisc

    Ashadee shutdown @ tutup - korang sedih ke?

    Nukilan @ tribute saya buat tue biasa2 bro... Sebab saya memikirkan MUNGKIN kita tidak akan dapat produk SEBAGUS ashadee, itu buatkan saya sedikit emosi bila dapat tahu mereka akan close... JVZOO @ CLICKBANK memang antara lubuk affiliate kita tapi itu buatan orang luar...saya amat berbangga...
  10. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    Kelas nie bukan kelas alif mim nun wao - SARKAS Cikgu shaari punya style nie...sekali ajar dier terus lepak2 jek...confirm anak murid tido punya..sebab duit masuk autopilot... :D Ini pula enhaikal budak tak terencat macam si rashid tue...lagi cikgu shaari suka... Pasni Enhaikal....cara...
  11. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    Hoho! Tak rank takpe ker bro? atau tak berikan hasil pada site tersebut? Yang saya ambil arcade game servis dengan bro tempoh hari masih dalam tempoh bertenang lagi Tapi capai laa top150...agak2 nanti kalo dah suam2 incomenya saya roger bro laa yer... :D
  12. MrDisc

    ★★★jom buat duit di flippa! tiru cara saya!★★★

    Adoii...masa plak takde...ini GURU takde garang macam cikgu saya - dier pk dier punya garang jek.. :D InshaALLAH bro i'm in ur coaching...nanti kalo dah ready kawan roger... p/s: Nak coaching pakai apa nie? Skype ker 1 to 1...kalo 1 to 1 saya segan aa bro...takut bro nampak saya lari nnti...
  13. MrDisc

    Siapa yang pernah beli website di flippa?

    En que maii dahh...dier sekali bukak kedai sentiasa full jek... :)
  14. MrDisc

    Siapa yang pernah beli website di flippa?

    Aha...garang heh? Cikgu saya dulu lagi garang ooo sampai member ada cakap Dier pikir dier punya garang jekkkk.. :D
  15. MrDisc

    Siapa yang pernah beli website di flippa?

    PROMOTE TAK PANDAI....1st saya nak tanya..awak beli website @ buat website tue AWAK MINAT tak? jawapan saya perlukan : YA @ TIDAK Thanks bro!
Top