Recent content by mohdisa

  1. mohdisa

    Buat Duit Mudah Dengan Twitter !! Utk semua

    ada lagi ke program ni?
  2. mohdisa

    Siapa mau referrals PTC?

    ada lagi ke tawaran ni? nak2 boleh?
  3. mohdisa

    Buat Duit Dengan Churp Churp?

    haha, baru nak baca tips mcm mana. rupanya kena masuk blog la. ades...tak ikhlas betul la. :P
  4. mohdisa

    WP SEO Automatik : Pra Pelancaran - PERCUMA Lesen Developer

    Salam bro, ada lagi tak? Saya nak beli, berapa harga sekarang? Fungsi dia sama ya dengan SEO Process dan WP SEO Easy?
  5. mohdisa

    Berchatting sambil menjana duit!

    wah...nak berchat kat sana kena ajak kawan2 sekali la yerk...
  6. mohdisa

    Teknik Untuk Berjaya dalam Program PTC

    banyak plak nak kena study benda alah ni begitu juga dengan masa yg perlu diluangkan...insyaAllah akan dicuba dari masa ke semasa....
  7. mohdisa

    masalah nak setup western union

    yeah, dun worry. wait ur no pin first. :)
  8. mohdisa

    masalah nak setup western union

    ini mungkin jawapan kemungkinan, sebab tak verify with pin from adsense. mungkin bila dah masukkan pin baru boleh setup payment. sebab pin dihantar mempunyai data alamat kita dan state code.
  9. mohdisa

    masalah nak setup western union

    mcm susah plak solutions dia, ce print screen bhgian setup Western Union tu.
  10. mohdisa

    PPT - USD Mudah Melalui Twitter Dengan Twtbuck

    Di sini merupakan hasil pendapatan saya terkini: Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit bukan. :)
  11. mohdisa

    PPT - USD Mudah Melalui Twitter Dengan Twtbuck

    Pending macam mana tu? Dah lupa pula pasal st ni. Kalau ada pagerank dia papar macam ni:
  12. mohdisa

    PPT - USD Mudah Melalui Twitter Dengan Twtbuck

    tahu takpa, kalau ramai followers, tinggi PR lg la mahal. sponsoredtweets dah cash out ke blm??
  13. mohdisa

    Adakah Anda Mencari Backlink Berkualiti Untuk Naikkan Ranking Website???

    menarik ni, boleh pm saya tak untuk contoh2 backlink yg pernah dibuatkan. saya ingin mencuba juga.
  14. mohdisa

    PPT - USD Mudah Melalui Twitter Dengan Twtbuck

    yang ini tak perlu approval, just join as publisher. then nnt akan di bawa ke ruangan dashboard. dalam tu ada disediakan ruangan untuk tweet. dalam ruangan tu tweet sahaja apa2 yg berkenaan dengan keyword daripada advertiser. Trending keyword ada di sediakan bahagian dashboard tu. bila tweet...
Top