mohdhilmi.com
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    assalam. bro bole bgi fb x? byk sya nk tny ttg setup blog. bole? :)
    Offline
    Salam bro..
    Terima kasih sbb sudi bg feedback dkt thread sy tu. Kalau bro brminat nnti boleh bg sy detail psl minisite tu k. :)
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    salam Helmi. Pada 9 Dec saya ada buat belian dgn Affiliate link saudara dan dah hantarkan bukti bayaran pada mymhilmi@gmail.com. Tapi masih belum dapat redeem RM 40 lagi
    Offline
    bro,
    bile leh dapat rebet?
    n
    lagi satu bile PC nk start?afd dah setup tpi xtau cmne nak tarik traffic..
    Offline
    salam bro hilmi, sy newbie nk belajar AFD nie..memang nk beli buku AFD..Belajar mcm mane plak?
    Offline
    @Abe : kena bayar penuh, rebet sy akan bagi selepas 30 okt 2009, sebab penganjur akan bagi saya pun selepas 30 okt 2009.

    @ uyin_85 : saya pon belum dapat komisyen lagi, lepas dapat, sy akan bayar terus pada semua pembeli saya. jgn risau
    Offline
    Salam..bro nak tanya..konfius skit..kalau ikutkan..berapa harga produk Panduan AFD tuh setelah ditolak rebat?..saya kena bayar penuh dulu ker?
    Offline
    Salam. maaf mengganggu. saya hafiz lidin aka pitt ingin menjemput anda menjadi rakan JV produk saya, Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris. Maklumat lanjut boleh lihat disini -> http://tinyurl.com/lsrols
    Offline
    salam saudara hilmi, saya dah check form online tersebut, sila tandakan * untuk alamat. ia penting. thanks sory mengganggu

    pastu tentang pembayaran komisyen, sila setkan bank transfer sahaja..thanks

    harap saudara dapat baiki form tu, ada yang cakap die dah bayar..saya x dapat email dari form tersebut.saya dah try td
    Offline
    salam perkenalan
    harap banyak boleh
    di kongsikan
    bersama

    hari ni i bru je trjmpe 1 cara
    untuk jana wang

    boleh jana wang USD3-USD50
    sehari

    berminat?dan tawaran
    terhad

    segera hantar
    email ke pakarmoneyonline@yahoo.com

    jangan risau
    jika betul2 berminat
    saya tidak akan charge
    *non charge*

    ikhlas
    faris
    Offline
    Salam Bro,
    Pasal Sistem SMS BULK tu. Boleh tak kalau i ada 1000 no telefon terus di upload dlm sistem tanpa perlu keyin satu per satu.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top