Recent content by mohdazim

  1. mohdazim

    Cite Transformer Baru..

    Nak berkualiti tgk yang blu-ray lah.. kat panggung tak sedetail yg kat blu-ray. siap 1080- punye LED TV.. pergh..
  2. mohdazim

    Bisness DCHL, ada sesiapa yang tahu?

    Btol2. Bahaya head hunting ni. Orang yg head hunt tu seolah2 tak berhati perot.
  3. mohdazim

    cegah kanser payudara

    Oh, aku ada terbaca artikel pasal pad yg berherba tu. Try ar korang buat research, aku dah buat sikit ar. Dan aku rasa mmg logik.
  4. mohdazim

    Movie yg mencabar minda - PRIMER

    apa senaman minda?
  5. mohdazim

    Handphone Android PertamaKu - Pening Nak Beli Yang Mana Satu?

    iphone 4s tak guna android kan.
  6. mohdazim

    Cite Transformer Baru..

    kalo dia tulis bluray tapi saiz dia kecik je, tu dah reduced quality dah tu.. kan?
  7. mohdazim

    Cite Transformer Baru..

    Cite dia tak best berbanding yang sebelum2 ni. Jalan cerita lebih kurang sama ngn yang kartun dulu2 just dia tambah sikit2 je. Tapi still boleh dienjoy ar. Plot twist dia pun menarik gak. Tapi untuk aku, 1st time aku tgk, tayangan premiere 3D, pas abes tu aku cm muak sikit. kalo nak bagi...
  8. mohdazim

    Pandangan anda tentang MLM

    Nak buat apa2 pun kna beserdahana. Kalo dah smpai taksub sangat tu yg jadi problem. Huhu.
  9. mohdazim

    Pandangan anda tentang MLM

    Macam2 kan kerenah kalau dah start terjebak dengan bisnes MLM ni kan.
  10. mohdazim

    Pandangan anda tentang MLM

    Saya sangat2 setuju dengan Bro. Lagi2 bab produk tu. Mesti yang ada market supaya walaupun diorang tak dapat downline, atleast boleh jual produk. Kalo produk pelik2 dan mahal, camne kan.
  11. mohdazim

    Perfume brand apa yang anda pakai?

    Kalau rakan2 di sini senang, silalah komen n beri respons ye. Sebab saya nk beli stok pada pertengahan bulan 10 ni. Terima kasih sbb bekerjasama.
  12. mohdazim

    Handphone Android PertamaKu - Pening Nak Beli Yang Mana Satu?

    Tamabah sikit je untuk Galaxy Ace. Ataupun beli yang 2nd hand. Pun ok. Just nak try2 kan. Dalam Rm500 dah dapat dah skng.
  13. mohdazim

    Bisness DCHL, ada sesiapa yang tahu?

    Hm. Aku penah join bnda ni. Aku join Rm45000 terus. Bukan nak berlagak pandai. Tapi mmg aku yang ***** jugak sbnrnye. AKu tak kaji lagi produk dia. Aku join dsbbkan kena push. Maklumlah, 1st MLM yang aku join. Aku tak salah kan company dan aku pun tak salah kan orang2 nye. Just yang penting...
Top