Recent content by Mohd Saleh M.

  1. Mohd Saleh M.

    [GEMPAK] Hadiah RM3,000 Cabaran Pakej Pakar Minisite

    yaa... mari mari mari.. kalau nak bonus pelik dari saya <<<<Tengok Disini>>>
  2. Mohd Saleh M.

    [GEMPAK] Hadiah RM3,000 Cabaran Pakej Pakar Minisite

    Saya Sahut Cabaran Pakej Pakar Minisite Assalamualaikum.. Wahh.. pemurah betul saudara Osman kita, dah la berikan bonus-bonus terbaik untuk Pakej Pakar Minisite, ni beri lagi bonus pada agen affiliate pulak.. Memang TERBAIK!!! Oleh kerana saudara Osman begitu baik untuk memberi...
  3. Mohd Saleh M.

    [JEMPUTAN JV Pakar Minisite] Tutorial Bina Minisite+SEO+Tutorial CPanel dalam 1 harga

    ye ke dah lancar?.. ok kalau dah lancar ini bonus ringan-ringan dari saya.. 1) Mug Power Yang bertindak sebagai 'Ibu Tiri' anda dalam bisnes internet. Apa kaitan 'Ibu Tiri' pulak ni..? Ok, sebenarnya mug ini anda boleh jadikan sumber motivasi. Design mug ni saya buat supaya bila anda buat...
  4. Mohd Saleh M.

    [PANDUAN WANGCYBER.COM] - Coming Soon: 18 Mei 2011

    lama sangat lagi 3 hari nak drum roll bro, mau pitam drummer nak ketuk tak berhenti... drumroll lagi 2-3 sec ok la.. Macamana pun tahniah kerana beramal.. barang free ni kan kira amal la kan :-) .. moga success n terus success..
  5. Mohd Saleh M.

    Mohon Review Pakar Software

    Baru habis follow dan baca semua post dalam thread ni.. Banyak pengajaran boleh diambil untuk aku, untuk pembeli, untuk copy writer, untuk pakar, untuk newbie, untuk rakan JV, untuk rakan pemerhati juga untuk rakan2 yang mengepost... Baik kata pepatah.. yang baik jadikan teladan, yang buruk...
  6. Mohd Saleh M.

    Iklan Yang Merimaskan ??!!

    SETUJU... kasi chance la bro shuth cari makan... aku tengok kira ok la juga iklan kat wc ni.. tak la penuh sesak dengan iklan sangat pun... maintain bro shuth..!!!
  7. Mohd Saleh M.

    Salam -- 2008 join tapi baru nak aktif!

    ya tuan syedz... salam kenal di alam cyber..
  8. Mohd Saleh M.

    salam tuan.. salam perkenalan dari saya di alam cyber...

    salam tuan.. salam perkenalan dari saya di alam cyber...
  9. Mohd Saleh M.

    Tolong Saya.. Saya Newbie

    setuju dengan imabiz... gi mintak suport dgn penyedia perkhidmatan hosting tu la.. ada setengah hosting company tu sediakan ruangan chatting utk kita tanya pd mereka on the spot.. tak perlu nak open ticket support dan tunggu 1 2 hari baru di reply.. godaddy takde pengalaman customer servis dia...
  10. Mohd Saleh M.

    Salam -- 2008 join tapi baru nak aktif!

    terima kasih dan salam sahabat semua..
  11. Mohd Saleh M.

    [JEMPUTAN JV Pakar Minisite] Tutorial Bina Minisite+SEO+Tutorial CPanel dalam 1 harga

    setuju bro del.. cam lari tune sikit la.. Tuan osman.. saya layak ke jadi JV?.. ada 2K++ list, memang memang targeted market utk org yg belajar buat web.. dulu2 memang ada rancangan nak jual ebook buat minisite tapi tak jadi.. bagi free je sbg opt in..
  12. Mohd Saleh M.

    Tips Rekabentuk Web Yang Ideal

    ya tuan.. dalam website ni ada banyak komponen.. gambar, video, animasi/flash, script tertentu spt affiliate dll.. setiap satu komponen tu di buat menggunakan software yang berkaitan.. contoh katakan banner kelip-kelip, ianya dibuat guna perisian photoshop atau flash. Begitu juga video dan...
  13. Mohd Saleh M.

    Blog Aku trafik 2/3k Unik Visitor Sehari,Apa iklan/bisnes yg patut aq Manfaatkan?

    boleh tahan mewah traffic bro... letak adsense pun ok..
  14. Mohd Saleh M.

    Murah Gilerr!! Service Apply Adsense Termurah ! Dijamin Memuaskan ^_^

    harga terbaik...servis baik tak ni?? ada lagi ke servis ni?
  15. Mohd Saleh M.

    ebook : bina kedai online dengan WP

    buat je olskool... tapi kena ada kelebihan la.. lagipun benda2 script, software, website, aplikasi semua kan selalu je update.. jdi wajar la buat utk update ebook sedia ada yg mungkin dah out of date tu...
Top