Recent content by mohd nazir

  1. mohd nazir

    Wanted Penulis artikel diperlukan

    Salam, En masih perlukan penulis bebas ker?
  2. mohd nazir

    Wanted part-time (junior) blogger

    Nak, kalau ada job utk blogger. kalau wasap tak ada boler ker..? Guna SMS jer..
  3. mohd nazir

    Senarai Designer

    Nama: nazir Emel: nazir_style@hotmail.com Username Forum WC: mohd nazir Laman Web Portfolio atau Servis: www.facebook.com/kedaisenilukis2017 Pengalaman (jika ada): dari tahun 1997 hingga sekarang. Kepakaran atau Bidang Kerja: Ilustrasi, Gambarajah, Lukisan Potret, Banner, Bunting, Kad...
  4. mohd nazir

    Job design untuk produk skin care

    ada lg ker kerja tu...
  5. mohd nazir

    Salam perkenalan buat yana

    Wsalam... Selamat datang ke WC..
  6. mohd nazir

    8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

    Dapat side income dengan 8share mmg terbaik klu kena caranya, sy dah agak lama tak online tetiba online jer RM0.00. Dia reset lar tu... sedih :(
  7. mohd nazir

    8share - nak tahu apa yang korang nak tahu pasal 8share?

    Saya minat buat duit dengan internet ni, dapat 0.20 sen pun kira rezeki jugak...
  8. mohd nazir

    Salam Perkenalan

    Tima kasih... salam perkenalan.. :)
  9. mohd nazir

    Salam Perkenalan

    Saya khabar baik, awak apa khabar?
  10. mohd nazir

    Salam Perkenalan

    Tima kasih... semoga kita berjaya bersama-sama... Ilmu penting untuk raih kebahagian hidup...:)
  11. mohd nazir

    Salam Perkenalan

    Ada beberapa tempat forum kenapa saya tak boleh post atau reply msg yer...?
  12. mohd nazir

    Salam Perkenalan

    Assalamualaikum wbh.. Saya mohd nazir, dari Selatan Tanah Air. Ini baru permulaan saya turut serta dalam forum WC ini. Semoga terus berjaya WC dan semua ahli... InsyaAllah
Top