Recent content by Mohd Hafifi

  1. Mohd Hafifi

    Tolong Buat kat korang Authority Site Amazon PASIF Income. Klik Sini Jap Nak Cerita

    saya dah pm mohon refund 3 hari lepas, tp pm saya tidak dibalas.
  2. Mohd Hafifi

    Tolong Buat kat korang Authority Site Amazon PASIF Income. Klik Sini Jap Nak Cerita

    saya xdapat lagi, sms tak reply. Mohon TT beri maklum balas. Saya fikir nak mohon refund la kalau macam ni..
  3. Mohd Hafifi

    TeknikSimpleClickbank.com

    PM saya bro RK. Tq
  4. Mohd Hafifi

    Design LAMBAT siap? Meh saya siapkan dalam 24 JAM kat si (atau wang dikembalikan) ...

    Aku pun nak bagi masa smpi ujung bulan ni. Xsiap jugak, aku nk repot. p/s: boleh bro hairul PM sy maklumat company dia. Tq
  5. Mohd Hafifi

    Design LAMBAT siap? Meh saya siapkan dalam 24 JAM kat si (atau wang dikembalikan) ...

    Salam bro, mohon balas emel sy. Dah sebulan saya tggu, bila mau siap ni. Janji seminggu. Duit dah amik, job xbuat. p/s: kpd rakan2, silalah nasihatkan kawan sorang ni.
  6. Mohd Hafifi

    OFFER! Servis Design Minisite pada RM30. SATU slot sahaja!

    PM portfolio bro. . Terima kasih :)
  7. Mohd Hafifi

    Terima kasih cavalera5905. Ebook dah dihantar :)

    Terima kasih cavalera5905. Ebook dah dihantar :)
  8. Mohd Hafifi

    [terbukti] formula diet xtreme-jadikan tubuh anda mesin pembakar lemak!!!

    PM syy bro..berminat nk kurangkan berat badan ni..:)
  9. Mohd Hafifi

    Panduan Keyword Rich Domains - Teknik Mudah Dapatkan Keyword Rich Domain

    Sy harap segala persoalan sudah terjawab..:)
  10. Mohd Hafifi

    Panduan Keyword Rich Domains - Teknik Mudah Dapatkan Keyword Rich Domain

    Terima kasih. Gembira ianya POWER! :)
  11. Mohd Hafifi

    Panduan Keyword Rich Domains - Teknik Mudah Dapatkan Keyword Rich Domain

    Masih available redfar, rujuk harga di muka pertama thread ni jika berminat..Terima kasih :)
  12. Mohd Hafifi

    PelaburanSilver.com mempersembahkan: Teknik Tukar Ganda Silver!

    Best ni! Jom layan perak.. ^_^
  13. Mohd Hafifi

    [WTH] Translate Ebook BI ke BM

    Dah lame mula bro..tp nk cepat kena outsource la job sket..:D
Top