Mohd Hafifi
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • saya dah beli ebook tuan berharga rm15 email saya : [email protected]

    Status: Reference number: Transaction date:
    Successful
    1538951492
    26 Aug 2011 13:51:43

    Amount:
    RM15.00

    From Account:
    162085405449 WSA

    To Open 3rd Party Account : 3rd Party Email Address : Account Holder Name :
    164539059000
    [email protected]
    MOHD HAFIFI AZIZIE B

    Note: This receipt is computer generated and no signature is required.
    Peluang Di depan mata anda..!!!

    Sudahkah anda join OneX?
    Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
    siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
    Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
    Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
    Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
    Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

    Daftar Sekarang !!
    http://www.onex.me/annarona

    Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

    SELAMAT HARI RAYA

    Yang Ikhlas,
    ANNARONA
    Salam,

    Maaf kerana lambat reply.Saya baru perasaan tuan ada membeli produk tuan Yoyoyhs iaitu Teknik 45o sebulam melalui link affiliate saya.

    Tuan boleh tak email kan bukti pembayaran tuan ke alamat email saya yang ini--->[email protected]

    sekian .Yerima kasih

    Irwandy Mokhtar
    Pembayaran utk panduan rich domain. Rekod urusan transfer dari wadiahsa. Jumlah : rm 15. Tarikh : 27/06/11. Masa : 01.52 pm.
    aku ada emel kat bro (guna emel bro kat button 'send email' sebelah tu <<--- ) hehe :D
    nanti rilek2.... bro cek kay.... :)

    ps - coz kotak PM bro penuh daaaaa..... huhu :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top